• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UPC bekijk het maar

M

Markie

Nauw als er een bedrijf is wat verplegers in opleiding aan de telefoon zet op de help van chello is het upc wel.
Waar moet ik eens beginnen.
Ik heb ooit eens chello gehad drie jaar terug ofzo en niks anders dan problemen met internet soms 3 keer per week vloog het er uit en het was dan mij fout standaard ik veranderde zelfs me ip nummer zelf volgens hun want bij chello lag het niet.
Nauw heb er toen een verbinding bij genomen demon(3 jaar gehad nooit een probleem 1 dag lag ik er uit wordt netjes gebeld en opgelost) en heb chello in de hoek gegooid en niet meer na om gekeken tot me abbo voorbij was.
Nauw had adsl en we gaan verhuizen komt iemand van upc aan de deur wilt u een abbo nemen,Nauw nee dank je maar goed me vriendin was er van overtuigd dat het nu beter was dus nauw oke we nemen extreme mooi snel met tel en alles in 1.
Spijt Spijt dat ik heb hallo zeg ik heb het nu 4 weken 2 weken er van werkte het niet want de retourleidingen waren niet aangesloten in de nieuw bouw wijk, maar dat wisten we van de buren die hadden het iets langer en ook geen internet die hadden algebeld.
dus ik bel werkt niet denk krijg dan wel tehoren dat de retourleidingen niet aangesloten zijn maar nee hoor die had die jongen gecontroleerd en die retourleidingen werkte hoe kan iets werken als het niet aangesloten is weet niet op welke wc hij gekeken heeft maar goed.
Dus bel nog maar eens of ze ons ook aansluiten want die jongen snapte het niet helemaal.
Maar goed een andere wederwerker zag het en zou ons ook aan laten sluiten net als de buren.
eindelijk beetje hoop in zicht.
Nauw leuk maar ze sluiten de buurman aan maar ons niet dus bellen ja moesten dan nog maar een week wachten want was fout in de computer gezet door een werknemer.
En verrek een week verder eindelijk internet nauw ik heb 20 om 2 besteld en ik kom niet hoger dan 4 om 1 dus weer bellen nee meneer ligt aan u netwerkkaart ofzo of iets anders maar niet aan upc.
na vaak bellen kon er een monteur komen en die alles nakijken en bellen met een aparte afdeling upc die zoeken VERREK het ligt aan upc de upload terug is niet goed.
Nauw mooi eindelijk geen verhaal ligt aan u pc ofzo want dat was ik ook wel beu om te horen.
Het wordt binnen 48 uur opgelost bijna 4 dagen verder nog niks opgelost denk stuur een mail bellen kost me ook veel nu want ik heb heel vaak maar dan ook heel vaak gebeld vaker dan in het verhaal staat.
Nee mail sturen wil niet u staat in de dns database op een blacklist als spam verspreider.
Nauw ..... weer bellen nee meneer u krijgt teveel spam of stuurt teveel spam dus daar ligt het aan tip neeem hitman pro en dan over 48 uur kunt u weer mailen.
verdorie paar mail verstuurd en sta in die lijst klopt niet nooit problemen gehad alleen met upc weer.
Ik kijken en zoeken maar staan dus veel meer upc mensen op die lijst maar die hadden niet gebeld volgens haar kan me het niet voorstellen of die hebben de hoop al opgegeven met upc.
Maar goed denk vraag ff wanneer hun 48 uur voorbij want ik zit op de bijna 96 uur en wanneer ik met 20 om 2 krijg uhh ja nee sorry ik zal een mail sturen en dan wordt u binnen 3 dagen terug gebeld dus dan zijn we al met al weer een week verder.
Nauw ik heb haar verteld dat ik morgen een doos pak en alles wat van upc is ingooi en zo in de winkel breng en dat ik niks meer van ze wil weten want ze houden zich niet aan de afspraken over terug bellen wat me drie keer beloofd is en niet gebeurt.
en zulke dingen en dat binnen 4 weken tijd zo verhaal is toch triest ga je schamen upc.

ik zal dan ook niemand upc aanraden want dit is gewoon triest.

Niks over verplegers hoor maar was een voorbeeld dat er mensen werken die geen verstand van een pc hebben en gewoon een briefje voor lezen doe start uitvoeren cmd en dan ipconfig en ga zo door en vast ergens onder aan het lijsje staat werkt het nog niet wimpel de klant af en geef hem het idee dat je er wat aan doet.

Groeten Mark uit Leeuwarden die vanaf morgen geen upc meer heeft donder alles weg en betaal niks meer.
 
Markie zei:
Nauw als er een bedrijf is wat verplegers in opleiding aan de telefoon zet op de help van chello is het upc wel.

Nauw, ik hoop niet dat iemand jou als verpleger krijgt.
Als je net zo met je patienten omgaat als de Nederlandse taal......
 
Wat een gezeur zeg, de helft zal wel weer "verzonnen" zijn om het verhaal interesant te maken.
De gebruiker komt alleen maar "even" klagen (1 topic) en overdrijven....

Maargoed je bent je EI kwijt en wij weer een verhaal voor het grote fabeltjes boek rijker :D

PS:
en nee dit is geen UPC klaag forum, het is een gebruikers forum
 
Markie zei:
Nauw als er een bedrijf is wat verplegers in opleiding aan de telefoon zet op de help van chello is het upc wel.
Waar moet ik eens beginnen.
Ik heb ooit eens chello gehad drie jaar terug ofzo en niks anders dan problemen met internet soms 3 keer per week vloog het er uit en het was dan mij fout standaard ik veranderde zelfs me ip nummer zelf volgens hun want bij chello lag het niet.
Nauw heb er toen een verbinding bij genomen demon(3 jaar gehad nooit een probleem 1 dag lag ik er uit wordt netjes gebeld en opgelost) en heb chello in de hoek gegooid en niet meer na om gekeken tot me abbo voorbij was.bla bla bla bla
u heeft anders wel aantal openstaande rekeningen en u Xp die u heeft is ilegaal dus wat zeurt u nou wat we zeggen is altijd. Het zeuren kan altijd maar betalen ho maar !
 
Sorry hoor maar er is niks verzonnen aan het hele verhaal.
En verrek dit is me tweede topic.
Dus nog meer tezeuren.
ik was op zoek na meer mensen die problemen hadden zo doende kwam ik hier op het forum uit.
maar zla vaker komen hoor
alleen dan op de adsl kant denk ik zo
 
Even een waarschuwing aan de topicstarter.
Je hebt bij chello nu een jaarcontract lopen. Ook als je je modem etc inlevert is dat contract niet ontbonden.
Houd er dus rekening mee dat je gewoon de rekeningen krijgt en wanneer je niet betaald je een deurwaarder kunt verwachten.
 
u heeft anders wel aantal openstaande rekeningen en u Xp die u heeft is ilegaal dus wat zeurt u nou
Heb ik dit in het verhaal van de OP gemist ? ???
En wat zou een illegale XP met dergelijke problemen te maken hebben?

Even terzijde :
Ik ben wel bekend met de retoriek om illegale software als boosdoener van problemen aan te wijzen,maar ben hier nog geen bewijs van tegen gekomen.Sterker,de problemen bleven gelijk met een legale versie.

Maarre , dit is toch "lucht uw hart" ? En sinds wanneer is 1 post zeuren ?

Naja zal wel aan mij leggen.
 
ja dat van die rekeningen hoop ik op telossen volgens de rechtbijstand kunnen ze je niks maken omdat zei zich niet aan de afspraken houden.
Maar ik moest het aan kaarten in de winkel en anders de rechtsbijstand inschakelen en die zouden het dan helemaal uitzoeken hoe en wat,

Maar bedankt voor de tip.
 
Nauw heb het opgezecht en als het goed is ben ik er over een maand van verlost en hopelijk zonder kosten voor de rest van het abbo.
Maar dat krijg ik nog te horen en anders moet ik het aanvechten.
Maar na 4 weken je abbo al beeindigen dan heb je het goed je best gedaan als upc zijnde om de klant te dumpen.
Heb nu zelfs van eigen personeel gehoord stop er maar mee voordat het opgelost is zal het lang duren dus zoek wat anders, dus dan is het wel erg als je eigen personeel al praat.
 
Terug
Bovenaan