• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

undilivered mail melding

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

aadk01

dinsdag 23-4
continu meldingen met fout in outlook kon niets ontvangen en verzenden en geen foutmelding
ik de helpdesk gebeld,de instellingen waren correct probeer u eens met webmail te verzenden en ja het lukt zowaar. reactie chello help desk mederwerker nou meneer het ligt aan uw outlook dus fijn dus ik alles geformatteerd, krijg ik s'avonds om 22.00 uur telefoon iemand van chello was een en ander gaan nakijken wat blijkt.
mijn account gegevens stonden niet gekoppeld aan registratie systeem (er was iets fout gegaan met opschonen van gegevens ) maar vond netjes van de laatste medewerker van de helpdesk om mij in de avond nog terug te bellen en te melden dat het aan hun systeeem heeft gelegen en hij zou ook de eerste medewerker er op aanspreken dat hij niet mijn gegevens had gecontroleerd hij vond het zeer slordig want hij zag direct dat er iets niet met de gegevens in orde waren daarom hulde voor die ene medewerker van de helpdesk om mij toch nog te bellen.
alleen moest ik mijn aliassen van chello opnieuw invoeren omdat die weg waren
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan