• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Undemand update crast Cisco 8485

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

bart.kreikamp

Undemand update crasht Cisco 8485

Hoi

Mijn Cisco 8485 is "gecrasht" na update on demand vrijdag nacht. Komt in een loop terecht flitsen allerlei rare codes over display en blijft rebooten. HDMI er uit en dan doet de Cisco het wel. Heb Samsung UHD TV waarop deze Cisco het na de update niet meer doet. Vrijdag gebeld zelfde avond monteur langs super snel. Deze heeft de update af laten maken zonder de HDMI en in Cisco komt weer met normaal display HDMI erin en beeld. Factory default reset super werkte weer..... Tot je Cisco in standby zet en weer aanzet weer crasht die volledig. Voor de update deed alles het gewoon. Zijn Cisco uit de auto ook geupdate zelfde probleem. Dus ligt niet aan mijn Cisco. Op mijn oude TV wel gewoon werken ( andere HDMI versie?) Goed gedaan Ziggo goed getest die update. Blijkbaar gebeurd zoiets vaker en is er een regeling dat je tegen een zwaar gesubsidieerd tarief een box mag kopen indien je daarvoor in aanmerking komt. Ik naar de Ziggo winkel in Amersfoort helaas de medewerker was er nog niet. Na half uur weer terug helaas was er nog niet. Tegen vijven weer terug ja hoor hij was er en had de box op voorraad maar hij mocht dat niet beslissen. Ging bellen en zelfs eigen medewerkers belanden in een wachtrij. Twaalf minuten later kwam hij met de melding dat er niemand was die de bevoegdheid had om toestemming te geven. Hele vrijdag avond opgeofferd met de monteur, zaterdag drie keer de parkeergarage in resultaat 0. Omdat personeel geen bevoegdheid heeft en de superieur er andere tijden op na houd.

Door de foute update wordt ik op kosten gejaagd en op een enorme investering van mijn kostbare vrije tijd. Advies u kunt altijd nog analoog kijken, wel eens gedaan op een 50 inch UHD TV nou dat ziet er niet uit. Nu maar hopen dat ik maandag wordt terug gebeld dat ik weer naar die fijne winkel mag. Zouden ze ook alle parkeerkosten vergoeden?
 
cisco 8485

wel vervelend met dit probleem van je maar dit gebeurt niet bij alle cisco 8485 .
de mijne is op 22-1 geupdat en ik heb geen problemen en op dit forum zitten nog meer leden waar het goed is gegaan !
jij bent tot nu toe de enigge die met dit probleem te maken hebt zover ik weet !
ze hebben van ziggo gezegt dat dit apparaat blijft werken na de harmonisatie en moeten dus zorgen voor een andere oplossing !
ik hoop voor je dat hij snel komt want je hebt eral veel tyd geld ingestoken !:pompom::applause:
 
Hey,

Hier precies dezelfde fout in samenwerking met een Samsung UE55HU8500. Erg spijtig dat de decoder nu niet meer te gebruiken is. Wanneer ik de Cisco 8485 aansluit op een oudere Samsung TV is er niets aan de hand en werkt alles perfect. Dit is bij mij ook pas begonnen met het installeren van de nieuwste update. Hopelijk komt er snel een fix hiervoor.
 
Ze hebben mij voor een speciale prijs de nieuwe Humax aangeboden.
Meen 49 euro moet dan wel jaar abonnee blijven. Contract verlenging met een jaar. Waarvoor ik overigens niets heb hoeven tekenen.

Dus eigenlijk erg goed geregeld

Gr Bart Kreikamp
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan