• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Uitzendrechten Universal naar HBO

Status
Niet open voor verdere reacties.
Dat zou jammer zijn.. Ik heb nu Film1 genomen en dat is verademing hoeveel valt er te zien, vooral vergeleken met jaar geleden (toen ik het opgezegd voor HBO had).

HBO viel op een bepaald moment tegen.
 
Ben ook wel benieuwd wat Film 1 dan gaat doen, heb nu film 1 en sport 1, maar als HBO de grote films gaat inpikken :shock:
 
Die fragmentering is wel vervelend inderdaad. Het word straks oninteressant om nog premium film kanaal abbo erbij te houden. Als je het goed bekijkt ga je van 1 abbo (film 1) met 'alle films' langzaam naar 2 abbo's (film1 en hbo) met 'alle films' voor helaas dus 2x de abbo kosten.

Het wordt tijd dat er een open concurrent komt a Netflix die gewoon alles aanbied onder 1 noemer. We gaan momenteel juist de kant op waarbij je steeds meer moet betalen voor hetzelfde aanbod. Of beide kampen moeten zo slim zijn de armen in elkaar te slaan en *gasp* samen gaan werken. Ik ben best bereid wat geld neer te leggen voor leuke films zonder reclame maar 360€ op jaarbasis is wel wat aan de gortige kant. (grofweg 12x30€)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan