• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Uitzending gemist

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

CoTo

Nogmaals de vraag waarom de ondertiteling bij uitzending gemist niet werkt. Heeft dit een technische oorzaak of is het een beleid?
 
Wat bedoel je? Heb je het over een Engels programma waar geen Nederlandse ondertitels bij zitten of de "888" ondertitels voor doven en slechthorenden. In het eerste geval vind ik het raar, want die zouden in het beeld ingebrand moeten zitten. In het laatste vind ik het logisch, want er is geen teletekst signaal waar dit meegestuurd wordt.
 
Ondertiteling uitzending gemist

Bedoel inderdaad ondertiteling via 888. Hte gaat dus echt alleen over die uitzendingen die wel via de PC > uitz. gemist zijn te bekijken. Het schijnt nergens te werken op een digitale TV en idem via de decoder. We probeerde (nog steeds tevergeefs) bij Ziggo, UPC, NOS ondertiteling en Samsung een verklaring te krijgen waarom dit niet kan. Helaas nog geen reracties. Wie brengt licht in de duisternis? :cry:
 
Bij deze programma's is geen teletext component aanwezig, alleen audio & video. Daarom is ondertiteling niet aanwezig.

DVB subtitles zou de beste oplossing zijn....
 
Ondertiteling uitzending gemist

Heb de Engelstatlige uitleg op www.dtvmonitor.nl gezien maar zou graag een NL vertaling hebben. Is daar een link voor beschikbaar ? Vraag blijft: waarom is er dan via de PC wel ondertiteling? Is dat een andere technishce vorm dan teletekstondertiteling?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan