• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Uitzending gemist op Humax 5200c

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

Snoei

Wellicht een lang bekend iets, maar voor mij nieuw.
Dit weekend eindelijk van de Cisco verlost en over op de Humax 5200c.
- Uitzending gemist werkt hiet nogal onhandig op, maar echt storend is dat er vandaag, gisteren, eergisteren en dan 14 juni staat. Vandaag is 17 juni, in dit rijtje wordt dus 15 juni overgeslagen of vandaag is niet vandaag, maar gisteren?
- Regelmatig klapt interactieve televisie er ineens uit. Ben ik naar een programma aan het zoeken en dan ineens zwart scherm en einde iTV.
- Kan er niet iets meer informatie bij programma's als NOS Journaal. Ik kan nu 's-avonds echt niet het 20 uur Journaal van dezelfde dag terug vinden. Er staan 6 uitzendingen en je moet ze stuk voor stuk bekijken om te zien hoe lang de uitzending duurt en welke dan vermoedelijk de juiste is. Dit moet toch eenvoudiger kunnen?

Ben benieuwd of ik de enige ben die zich hieraan stoort en of er door Ziggo iets aan gedaan kan worden.

Groet,
Marchel Snoei
 
Voor mij geldt hetzelfde, ik heb de brakke Cisco ook ingeruild voor een Humax. Wat een verademing! Alleen ITV is de omgekeerde wereld, wat een achteruitgang van ITV1.0 naar ITV2.0! Ik heb begrepen dat er e.e.a. aangepast gaat worden zodat het wat sneller en overzichtelijker wordt, maar wanneer.........?

Dat je verbinding er steeds uitklapt ligt misschien aan de WIFI dongel (als je daar gebruik van maakt), er zijn hier op het forum veel verhalen te lezen van mensen waarbij de draadloze verbinding niet stabiel is, ik heb hier zelf overigens geen last van. Ik kijk heel veel uitzending gemist en in de afgelopen 3 weken heb ik 1 keer problemen gehad. Als het gemakkelijk te realiseren is zou ik een Ethernetkabel tussen je modem en de Humax aanleggen, schijnt sowieso stabieler te zijn.
 
In elk geval gedeelde smart, dat scheelt al iets :wink:

In de dongle heb ik sowieso geen vertrouwen daarom gelijk met ethernet aangesloten. De ethernet lag er toch vanwege 1080p streamen naar mijn mediaspeler, moest alleen een switch tussen.

Overigens was het ook op de cisco altijd gokken welk NOS Journaal het acht uur journaal was.

Wat ook opvallend is, is dat de 5200c bij het instellen van een opname die je voor de zekerheid 20 minuten door laat lopen (bij de Cisco kon dit nog 30 minuten) hij de naam van het programma erna opneemt.
Wij nemen dagelijks het Jeugdjournaal op en laten deze opname standaard 5 minuten eerste beginnen en 20 minuten langer door lopen. De opname vind ik nu terug onder de naam Music Academy dat na het Jeugdjournaal komt.
Best verwarrend als de kinderen zelf proberen de opname van het Jeugdjournaal op te zetten. Bug!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan