Uitlog probleem

Briolet

Forum Gebruiker
Berichten
4.343
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Sinds enige tijd wordt de pagina niet goed ge-update nadat je uitlogt. Mijn inlognaam blijft op het scherm staan, alsof ik nog ingelogd ben. Als ik dat dan wil corrigeren door nogmaals uit te loggen, krijg ik de volgende melding als ik het uitlog menu wil openen:

Schermafbeelding 2019-09-21 om 20.46.04.png


Na het re-loaden van de pagina is alles goed. Maar dat zou uit zichzelf moeten gebeuren na de uitlog.
 
Daar heb ik geen last van als ik me afmeld. En dat doe ik trouw elke sessie. Neem aan dat je met uitlog afmelden bedoelt?
 
Ik heb hier getest met Edge, IE en chrome en ik heb geen problemen. Pagina word automatisch ververst na uitloggen.
Welke browser gebruik je en is het soms opgetreden na een update?
 
Ik gebruik Safari en die heeft deze week inderdaad een update gehad.

Het probleem is er ook niet steeds. De eerste keer dacht ik dat het iets eenmaligs was. Gisteren was het er weer en heb ik een paar keer in en uitgelogd met stees dit probleem. Maar na het schrijven van de bovenste post logde ik wel weer normaal uit.

Ik heb het net weer geprobeerd en het ging weer mis. Ik zal het nog eens proberen nu ik iets geschreven heb…
 
… Na het plaatsen van bovenstaand bericht ging de uitlog goed. Daarna nog 4 keer in/uitgelogd en dan wel weer met het probleem.

Edit: nog een paar keer getest en nu lijkt het me toch toeval dat het direct na het plaatsen van een bericht goed ging. Het gaat gewoon meestal mis en soms goed. Waarschijnlijk sinds de Safari update.
 
Tijdens uitloggen wordt er gebruik gemaakt van de browserfunctie Clear site data.
Chrome ging daar ook niet altijd goed mee om waardoor het uitloggen soms niet lekker ging.
Mogelijk dat safari nu een soort gelijk probleem heeft.
 
Het is wel alleen bij safari maar niet door de recente update naar 13.0. Ik heb net een andere mac geprobeerd waar nog Safari 12.x.x op staat en al een tijdje geen update gehad heeft. Die heeft hetzelfde probleem.

Voor de zekerheid ook zonder enig adblokker of scriptblokker geprobeerd. Ook dan dit probleem. Het is de hele pagina die het uiterlijk heeft alsof ik nog ingelogd ben. b.v. ook in de rechter kolom met recente berichten, staan er berichten bij die je alleen bij ingelogd zijn ziet.

Zijn er andere Safari gebruikers met hetzelfde (of juist niet)?
 
Terug
Bovenaan