• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ubee321b modem 'vervangen' door een linksys router kan dat zonder problemen?

  • Onderwerp starter cescfabregas
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
C

cescfabregas

Ubee evw321b modem 'vervangen' door een linksys router kan dat zonder problemen?

Goedendag,

Ik heb een Ubee evw321b modem, die in mijn optiek niet ideaal is voor het gamen, zou ik graag een linkys router erop willen aansluiten zodat alles via de linkys router gaat, zou dat probleemloos kunnen? Zo ja wat zou ik dan moeten instellen bij de modum evw321b? Alvast hartstikke bedankt!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
makkelijkste is 1200 bellen en zeggen dat ze je modem in bridgemode moeten zetten. Let wel, dan kun je geen gebruik meer maken van de Ziggo hotspots.
 
Ik had ergens gelezen dat het niet mogelijk zou zijn om de modem ubee een bridge te laten zijn?
 
Oke, voor de rest hoef ik bij de modem ubee321b niets te doen dan alleen te bellen? En nog een vraag als ik dus alles wil laten regelen door de linksys router die ik erop aansluit, wat zou ik daar dan moet instellen om het niet te laten botsen met de modem Ubee321b? ik had iets gelezen dat ik de Linksys router moest switchen naar PPPOE? Alleen weet ik mijn username en password niet. Alvast hartstikke bedankt!
 
Ziggo maakt geen gebruik van PPPoE, dat zie je voornamelijk bij DSL en glasvezel (en vroeger bij Caiway). Gewoon aansluiten en gaan.
 
wifi

makkelijkste is 1200 bellen en zeggen dat ze je modem in bridgemode moeten zetten. Let wel, dan kun je geen gebruik meer maken van de ziggo hotspots.

Dat is wel zo als je het Ziggo laat doen.
Maar als je zelf in de instellingen het wifi gedeelte uitzet, behoudt je gewoon de wifispot.
Daarna sluit je zonder problemen je eigen router aan
 


Ok hartstikke bedankt voor de informatie... De reden waarom ik eigenlijk een router aansluit is omdat ik tijdens het gamen, met fifa (voetbalspel) een duidelijke achterstand heb op mijn tegenstander, je merkt gewoon dat het lijkt alsof je iets kan doen terwijl je in werkelijkheid te laat bent, het spel/connectie gaat duidelijk niet synschroon met wat de tegestander ziet, en wat de tegenstander ziet is de werkelijke snelheid... en daar valt gewoon niet tegen te spelen, zeg maar gerust frustrerend... Eigenlijk gebruik ik het internet puur voor het gamen/voetbalspel. Nou deed ik dus een pingtest bij ziggo, kwam ik uit op 9, ik deed net een test op de ea servers, dat zijn de servers van mij voetbalspel (fifa) en die geven een ping aan van bepaalde servers zo rond de 110 en 116. Nou dacht ik door mijn modem van ziggo op bridge te zetten (wat ik net heb laten doen), en er een linksys router als soort van 'basis' te zetten dat het ping misschien tot goede zou komen, nou had ik net dus ook een medewerker van linksys in een chat die zei dat dat helemaal niets uitgaat maken, en het zal liggen aan je IPS (provider), ik ben eigenlijk ten einde raad zo gaan voetballen namelijk, kan niet en zal me een paar joysticks kosten, aangezien ik normaliter zonder arrogantie elke wedstrijd behoor te winnen mits de connectie goed is...
 
Ik denk niet dat Ziggo het netwerkprobleem met de EA servers gaat oplossen.
Je zit nog steeds bij KPN zie ik ...
Maar zonder gekheid, bij Ziggo heb je normaal een opzegtermijn van 1 maand tenzij je een speciaal contract hebt afgesloten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan