• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UBEE FVW 3200 + NAS + mediaplayer

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

ahuntjens

UBEE EVW WIFI 3200 + NAS + mediaplayer

Een goedemorgen !

Sinds 1 oktober ben ik klant bij Ziggo en heb ik een Ubee Modem/Router ontvangen.

Nu heb ik de volgende situatie in huis:

Ubee EVW 3200 verbonden met UTP aan NAS(kabel is 1 meter lang) WD Mybook World
Ubee EVW 3200 verbonden met UTP aan Sony Home cinema(met mediaplayer)
Ubee EVW 3200 verbonden met Wireless aan Western Digital TV Live Streaming Media player (Signaal is zeer goed)

Op de NAS heb ik allerhande films staan in zowel lage kwaliteit als hoge kwaliteit.

Voorheen kon ik via het oude Tele2 modem media streamen via wifi(op langere afstand dan nu) maar nu is het zo dat zowel de Sony and de Western Digital vasthangen op het moment dat ze media gaan afspelen, ik krijg dus alleen het buffer icoontje en geen enkel stukje beeld) Wel kan ik alle media dus gewoon zien en selecteren.

Een vriend van mij zegt al dat de Ubee crap is en dat ik het beste zelf een router kan aanschaffen die beter met media streaming kan omgaan. Mij lijkt het niet dat een splinternieuw modem hier niet mee kan omgaan.

Hoe zijn jullie ervaringen mbt. een NAS en media streaming met dit Ubee Modem?
 
Ik heb thuis helaas hetzelfde probleem. Sinds het moment dat het Ziggo modem ertussen staat is mijn draadloze signaal ook sterk verminderd.
Ik heb zelf ook een NAS in huis en regelmatig kan ik geen muziek of video's streamen vanwege het feit dat signaal gewoon te laag is. Op de 1e verdieping heb ik met enige regelmaat nog maar 8% over van het signaal.

Ik zou zeggen kijk is of je een modem en router kan lenen. Ik heb zelf ook getest met mijn oude modem en router en dat werkt een stuk beter dan het nieuwe modem van Ziggo.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan