• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

UBEE EV3200 VPN probleem/vraag

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

cloggy

UBEE EVW3200 VPN probleem/vraag

Sinds vorige week helemaal overgeschakeld naar de Ziggo UBEE EVW3200 modem/router. Ik heb daarom een 8-poorts Gigabit switch geinstalleerd ter verrvanging van een 4 ports Netgear WNDR3700 router welke met de EVW3200 verbonden was. Nu blijkt dat ik sinds die overgang geen Remote Desktop Sessie meer op kan zetten naar een laptop als deze een VPN verbinding (Cisco Anyconnect) naar het zakelijke netwerk heeft en deze laptop is middels WiFi vebonden met de EVW3200 router. Als ik nu die laptop met een ethernet kabel aan diezelfde router hang, dan kan ik wel een Remote Desktop Sessie opzetten. Ligt dit aan mij dat dit een beetje vreemd is?
Toen ik de Netgear gebruikte (dus alle verbindingen, wired en wireless naar deze router) kon ik te allen tijde een Remote Desktop sessie opzetten naar die laptop, ongeacht of deze wired of wireless verbonden was. Heeft iemand enig idee waarom een wifi connectie naar de EVW3200 anders behandeld wordt dan een wired connectie?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan