• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ubee adapter stuk

  • Onderwerp starter inflatablemouse
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
I

inflatablemouse

Mijn adapter is stuk, ik kan straks een nieuwe ophalen en dan verwacht ik dat alles weer goed is.

De koop (tientje) is inclusief eenzelfde Ubee modem, nieuw en ongebruikt.

Mocht nu niet alleen de adapter stuk zijn, kan ik dan dat andere modem gebruiken?

Ik vond iets over een activatiecode, hoe zit dat dan precies?


Alvast bedankt!

ps. waarom negeert zoeken het woord "ubee"? zonder dat woord krijg je toch allemaal andere resultaten? En het is niet zo dat ik uvm3200 kan gebruiken want de meeste gebruikers zetten dat er niet bij.
 
ubee modem

als je je oude modem nog hebt kan je hem weer gebruiken maar hij moet dan wel met de zelfde activati code geactiveert worden !
ik hoop dat je hier mee verder kan:pompom::applause:
 
ps. waarom negeert zoeken het woord "ubee"? zonder dat woord krijg je toch allemaal andere resultaten? En het is niet zo dat ik uvm3200 kan gebruiken want de meeste gebruikers zetten dat er niet bij.

Omdat het woord ubee teveel voorkomt in de zoekresultaten kan de interne zoekfunctie geen goede resultaten weergeven. Voor die gevallen kun je in het zoekmenu dan beter de Google zoeken functie gebruiken, die dan binnen dit forum zoekt.
 
Merkwaardig,

Bij mij exact hetzelfde verhaal. Heb een aantal maanden geleden via Marktplaats een ongebruikte Ubee MoDem gekocht omdat ik er graag één in reserve wilde hebben. Enige tijd later ging de voeding van m'n huidige modem naar de vaantjes en heb ik de 'nieuwe' geïnstalleerd en heb hem inderdaad opnieuw moeten activeren.
Maar wel apart dat ook bij "inflatablemouse" ook gebeurd is.

De activatiecode heb je destijds bij je abonnement gekregen, volgens mij is deze ook schriftelijk op te vragen bij Ziggo.
 
Er zit blijkbaar een slechte serie netvoedingen bij die Ubee Wifi modems want 'defecte voeding meldingen' zie je regelmatig. Overigens kun je bij Ziggo via de helpdesk of webcare een nieuwe voeding bestellen. Die hoef je dus niet zelf te kopen.
 
Oh, wel goed om te weten maar voor nu te laat.
Ik zit er niet zit mee hoor, maar had nu wel direct vervanging.
 
Oke, bedankt voor de reacties. Mijn Ubee modem was een van de eerste, dus dat adaptertje is enkele jaren oud al. Ik vind het dus niet vreemd of verwonderlijk dat tie stuk is, dingen hebben nou eenmaal niet het eeuwige leven. Als mijn modem kapot gaat mag ziggo hem komen vervangen, voor een adapter wilde ik niet bellen omdat ik helaas weer slechte ervaringen heb met de Ziggo Helpdesk en niet dagen wil wachten. Ondertussen doet alles het dus weer, niets mis met het modem zelf!
 
Inderdaad, maar als ik moet wachten totdat Ziggo de adapter zou hebben verstuurd en ik hem ontvangen zou hebben, zou ik ook al die tijd geen internet gehad hebben. En dat is me toch even iets te gortig..:pompom:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan