• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Typenummer Mediabox (Silver)

H

henkjan99

Weet iemand het juiste typenummer van de Zilveren Mediabox (Thomson)? Dan kan ik op zoek naar de juiste handleiding... :) Die beknopte handleiding van UPC zegt mij namelijk NIETS... Wil graag complete handleiding van Thomson zelf.

Dus graag typenummer of link naar handleiding.
 
Achterop de box zit een sticker met daarop serienummer etc. Daar moet ook het typenummer op staan.
 
Kan niet bij de achterkant! :o Staat nu in een kast, ga niet weer alles eruit trekken... Niemand die dit gewoon weet??? Serienummer maakt me niet uit, TYPENUMMER wel!!!
 
Type: Thomson DCI 52 UPC02
Dus waarschijnlijk een voor UPC aangepaste Thomson DCI 5200.
Google dci 5200

Een handleiding heb ik nog niet gezien, maar die zal je waarschijnlijk ook niet vinden omdat de DCI 5200 in zoveel verschillend uitvoeringen geleverd kan worden met elk zijn eigen mogelijkheden.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Is het dan niet dat UPC de beschrijving moet verbeteren. Het probleem voor hun is dat de mogelijkheden steeds worden aangepast (uitgebreid). Er is nog veel meer mogelijk dan nu het geval is.
Het lijkt mij dat UPC een online handleiding moet maken en daar kunnen ze dan dingen in wijzigen.

Ik heb overigens een zwarte media box. Ik ga ervan uit dat dat niet hetzelfde is als Silver. Hoewel ik ook een auto heb in de kleur zilvergrijs, maar die is gewoon zwart. :P

Model: DCI 52 UPC

Googlen helpt niet, misschien iets anders.

Als er iets te vinden is, dan ben ik natuurlijk ook benieuwd wat je gevonden heb.


tasmo...................
 
Terug
Bovenaan