Type modem tijdens registratie niet aanwezig

M

MrFloris

Hoi hoi,

Ik heb de knoop doorgehakt en paar euro voor de registratie neergelegd en zit nu lekker te trappelen om te gaan posten op het forum. However, tijdens registratie werd er gevraagd welke modem ik heb, maar ik weet alleen dat ik een webstar modem heb. Ehm .. die zie ik er niet tussen staan. Ik heb er nu maar eentje genomen, maar welke van die is de webstar modem?

Groetjes :)
 
Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb mijn profiel aangepast (en weer is wat geleerd). Helaas ben ik aardig slechtziend, dus in de hoek die kleine letters lezen is mega lastig (ook altijd leuk als je helpdesk aan de lijn heb die serie nummer weten wilt ofzo: zucht).
 
MrFloris zei:
(ook altijd leuk als je helpdesk aan de lijn heb die serie nummer weten wilt ofzo: zucht).
Lichtelijk offtopic:
Dat is inderdaad altijd leuk... Mijn geduld wordt soms heel erg op de proef gesteld: klant kan zichzelf niet echt verstaanbaar maken, dus krijg ik zijn dochter aan de lijn: wat blijkt, zij is autistisch... Ik heb er echt 7 minuten over gedaan om dat serienummer op te laten lezen en het modem een keer te resetten.

Ik heb geen hekel aan autisten ofzo, het is wel nogal lastig communiceren met hen. Face 2 face is al lastig genoeg, laat staan telefonisch.
 
Daarom blijf ik ook altijd kalm en ga ik niet schreuwen of de schuld op die persoon gooien. Maar uiteraard is het lastig.
 
Terug
Bovenaan