• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Twee setups voor dezelfde netwerk kaart

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

DieHardNL

Guys,

Mijn dochter heeft een laptop die thuis BearShare server moet draaien via mijn wireless router en op haar school moet ze met het wireless-netwerk kunnen connecten op basis van dynamic IP.
Voor BearShare moet ik een fixed IP definieren anders kan de BearShare server niet gevonden worden.

Ik wil haar niet aandoen om steeds weer de netwerk kaart eigenschappen te herconfiguren.

Ik heb gelezen dat er progjes zijn waar bij verschillende setups kan defienieren voor dezelfde netwerkkaart en dus heel makkelijk kan swappen.....

Wie kan mij verder helpen?
 
Ik heb ook wat huiswerk gedaan:

- Mobile Net Switch 2.0: https://downloads-zdnet.com.com/NetSwitch/3000-2085-10279449.html
...Volledig freeware
- Netswitcher: https://www.netswitcher.com/
...Voor Netswitcher heb ik onderstussen enkele keys die werken!

Ik denk dat ik het hou op Mobile Net Switch 2.0!

Dank voor de andere progjes.
 
Uh....nee :)

Ik heb ooit eens alle P2P's bekeken en ik was op zoek naar degene met de meeste muziek hits, snelle downloads en geen spy-ware. Toen kwam BearShare naar boven als een van de betere... Daar wil ik het dus even bij houden. Mijn andere comp draait ook BearShare.
 
Shareaza maakt netzoals BearShare gebruik van gnutella2, maar ook andere netwerken:

Shareaza is the most luxurious and sophisticated file sharing system you'll find. It can harness the power of up to four separate peer-to-peer (P2P) networks, including EDonkey2000, Gnutella, BitTorrent and Shareaza's native network, Gnutella2 (G2).

https://www.shareaza.com
 
BearShare 4.6.0 is the latest version of our leading file sharing program, giving you access to countless types of digital media and other files made available by all other BearShare users plus some special professional content providers; and above all it is completely free for download!!!

www.bearshare.com

:P
 
Misschien een hele rare opmerking maar zelf gebruik ik op mijn Sweexie (met draad) gewoon dynamische toewijzing van IP adressen. Ik ken Bearshare niet maar zelf gebruik ik een ouwe versie van Overnet die daar prima mee uit de voeten kan. Alleen even twee porten forwarden en het werkt.

Op de andere PC ook en dan met andere poorten. Alhoewel mijn router dynamisch staat ingesteld, worden steeds dezelfde IP adressen toegekend... Persoonlijk vind ik dit handiger voor als er eens een kennis met een "probleem PC" langskomt; die kan ik dan zo aan mijn router hangen en het werkt.

Groet, Tonne
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan