Tweakers.net

Status
Niet open voor verdere reacties.

René

Moderator
Berichten
9.877
Internet
  1. KPN
Wat leuk! We staan op tweakers.net :)
Ik voel me vereerd.

https://www.tweakers.net/nieuws/25688
 
Nouja, is altijd leuk! :)
Ook leuk voor meer users, zo wordt je site een stuk bekender!
 
Update: UPC heeft in een onderhoud met de redactie van Tweakers.net gezegd dat er inderdaad plannen bekeken worden voor nieuwe producten, met hogere snelheden en meer mogelijkheden, maar dat de definitieve prijzen en specificaties daarvan nog niet vastliggen. Pas als die bepaald zijn en er ook een opleveringsdatum genoemd kan worden zal dit via officiële kanalen worden aangekondigd. Het is dus zaak het bovenstaande nieuwsbericht als een gerucht te blijven zien tot er officiële berichten komen van UPC of Chello. Op de vraag of het bericht totaal uit de lucht gegrepen is en geen kern van waarheid bevat, werd echter ontkennend gereageerd. Al met al lekker vaag dus
smile.gif
.
 
R. Weltje™ zei:
Dat is gewoon stom.
Zou CU hier bonje mee krijgen dan? :-\

Lijkt mij niet. Chello Underground is reeds langere tijd bekend bij UPC Nederland.

Mocht UPC Nederland toch juridische stappen ondernemen tegen Chello Underground, dan ben ik nieuwschierig wat de eis wordt.

Immers: de site laten stoppen in de huidige vorm heeft absoluut geen zin. Er is zo weer een nieuwe opgezet waar wij met veel plezier digitaal kunnen vertoeven.

Daarnaast vraag ik mij af wat iemand nou tegen deze site zou kunnen hebben. Er wordt volgens mij niemand mee kwaad gedaan. Heeft er ooit iemand schade geleden door het bestaan van deze site? Het omgekeerde lijkt mij nou juist beter voor te stellen.
 
Wie is die sukkel? Wil de echte CU Hater opstaan? We willen graag n's weten wat je tegen Chello Underground hebt (de knupp... eh... de koffie staat klaar).
 
Dat zou ik ook weleens willen weten!
Maar of het nou meteen een hater is... :-\
 
https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/17127085#17127085
wink.gif


BTW: UPC Nederland kan geen juridische stappen ondernemen, omdat Chelloo.nl niet is geregistreerd bij SIDN, maar bij een ander buitenlands bedrijf. (de registrant is zelfs tucows.com volgens mij). De hoster is -ik-weet-het-ff-niet-, en is gevestigd in Duitsland (d8 ik).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan