Tweak biedt korting op alle glasabonnementen

den Tsaar

Quality Member
Berichten
9.286
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Tweak start promotionele acties voor zijn gehele glasvezelportfolio. Nieuwe klanten ontvangen, afhankelijk van het gekozen abonnement, een korting die kan oplopen tot vier maanden gratis glasvezel.

De glasvezelabonnementen waarvoor gedurende het eerste kwartaal van 2011 acties gelden zijn Glas 35 R+, Glas 50 R+, Glas 100 R+, Glas 200 R+, Glas 50 en Glas 100. Voor alle R+ abonnementen, die worden geleverd over het actieve netwerk van Reggefiber, geldt dat het standaardabonnement gedurende de eerste vier maanden van de abonnementsperiode gratis is.

Voor de Glas 50 en Glas 100 abonnementen, die worden geleverd over het actieve netwerk van KPN, geldt dat het standaardabonnement gedurende de eerste zes maanden voor de helft van de prijs wordt aangeboden. De abonnementen worden daarbij voor een minimale periode van twaalf maanden afgesloten.

Sinds december 2010 levert Tweak een glasvezelabonnement met 200Mbit upload- en downloadsnelheid in een groot aantal steden verspreid door het land.

Bron: Telecompaper
 
Ik las een tijdje geleden dat ze flinke uitbreidingsplannen hebben in Amsterdam. Ik hoor sowieso de laatste tijd goede dingen van Tweak...
 
Terug
Bovenaan