tv probleem

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

bertgeitz

Ik heb het volgende probleem: de tv die in de woonkamer staat daar kan ik diverse zenders niet bekijken en bij andere zenders hapert het beeld. Ik heb nu de coax kabbel vervangen door een duurdere kabel maar nog steeds het zelfde probleem. Tv boven geeft geen probleem. Daar kan ik wel alle zenders bekijken en geen haperingen. Nu is mijn vraag: kan het aan de tv zelf liggen of aan de humax ir fox2 die ik gebruik in de kamer. Een jaar geleden had ik probleem ook en toen kabel vervangen en toen was probleem opgelost maar nu al 2 keer andere kabel geprobeerd en blijf het probleem houden. Bij veel zenders geeft die aan dat er signaalprobleem is. Wie kan me helpen. Moet het ander kastje worden of misschien andere tv
 
Met "een duurdere kabel" bedoelt u daar mee 1 met Kabel-keur? En als u de Humax op de kabel aansluit die naar de tv loopt die het wel doet, heeft u dan ook last van storing?

Als de Humax ook storing heeft op de tv die boven is (ik neem dat u boven ook digitaal kijkt) dan zit er een grote kans in dat de Humax IR Fox defect is.
 
hoe heeft u de tv naar boven geplaatst

Is dit via een coax kabel of een splitter en via coax
 
tv probleem

Er zit een splitter in en een kabel gaat naar boven en daar is tv goed maar de tv in de huiskamer heeft slecht signaal. Is eerder altijd goed gegaan. Toen ging het mis en na nieuwe kabel was het weer poosje goed. Toen weer mis en weer kabel vervangen maar niks geholpen dus ik denk dat er versterker geplaatst moet worden. Ik zou het anders niet meer weten maar het is vaag omdat het voorgaande jaren wel altijd gewerkt heeft. Bij tv in kamer werken dan veel zenders niet zoals film 1 en fox bijvoorbeeld. Als ik kabel van boven er uit haal en dan kabel van tv beneden rechtstreeks aansluit op de humax dan doen alle zenders het wel maar ja dan geen tv boven.
 
Dan is er toch een probleem met je kabels/splitter of connectoren.

Is alles kabel keur? Kijk hier eerst goed na.

Een versterker gaat het probleem vaak niet verhelpen als slechts enkele zenders het niet doen op 1 tv.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan