• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

TV gemist van Humax 5100 HD via UTP naar router en dan naar Panasonic HD tv

Status
Niet open voor verdere reacties.

Van Reenen

Forum Gebruiker
Berichten
21
Op de slaapkamer staat onze Humax 5100C HD. Hierop kan ik Uitzend gemist kijken. Als ik Uitzending gemist op de tv in de woonkamer wil kijken via de router en via UTP kabel naar de ontvanger Humax 5100C lukt dat niet. Zie ik iets over het hoofd? Of kan dit helemaal niet? Wij hebben een smart Panasonic tv.
Ik hoor het wel van jullie en alvast bedankt.
 
Er kan alleen via Ziggo uitzending gemist worden gekeken op een tv waar direct(hdmi) een daarvoor geschikte ontvanger is gekoppeld, bijv. een Humax 5100C.

Er zijn nog andere wegen zoals via een pc/tablet maar daar gaat het hier niet over.

Ik hoop dat dit de vraag voldoende beantwoord.
 
Hallo Ron,

ik kan op de Sony tv die naast de 5100C van Humax staat inderdaad naar Uitzending Gemist van Ziggo kijken op de slaapkamer met HDMI. Uit jou antwoord begrijp ik dat ik wel naar Uitzending Gemist kan kijken wanneer ik een HDMI kabel (in mijn geval van 5 meter) naar de Panasonic tv in de huiskamer breng. Echter, wij hebben ook een tablet van Samsung 5100P met Android. Hiermee kan ik via de Viera app de tv besturen via remote controle.
Ook kan ik op het tablet naar Uitzending gemist kijken via de app van Ziggo. Maar het blijft een relatief klein schermpje. Daarom wil ik weten of ik Uitzending Gemist van Ziggo ook op de Panasonic smart tv ET5E serie kan bekijken.
In elk geval bedankt voor jou reactie.:applause:
 
Je zou idd. een tweede hdmi kabel kunnen leggen echter heeft de Humax maar 1 hdmi uitgang dus zou je zo mogelijk een hdmi splitter moeten gebruiken.
Ook kun je natuurlijk een 2de 5100C kopen maar dat is wat kostbaar denk ik
 
Ron,

vanmiddag met Panasonic gebeld en men vertelde dat er een mogelijkheid op mijn Viera 32ET5E serie zit om de Panasonic Web Browser te downloaden. Echter, ik heb dit via Viera smart connect geprobeerd en het is mij nog niet gelukt. Morgen nogmaals proberen. Dit kan natuurlijk ook een oplossing zijn, maar dan moet ik de browser wel kunnen benaderen. Desnoods via de Android Viera Remote app.
Bedankt voor jou reacties en info. :frons:
 
Ron,

nog even een update op mijn antwoord m.b.t. de Webbrowser van Panasonic.
Het is mij zojuist gelukt om de Webbrowser te installeren en te gebruiken. Weliswaar kan je beter een keyboard van Logitech erbij kopen. Hiermee heeft Panasonic een overeenkomst gesloten. Dit is een stuk eenvoudiger dan met de AB van het toestel. Maar ach, ik heb de tijd en of ik er dan 2 minuten langer over doe, maakt mij niet uit.
Vanmiddag ook even Buienradar geïnstalleerd en dat werkt erg prettig. Ook mijn Engelse site erop gezet, zodat ik voortaan elke donderdagavond op tv naar de Premiet League Darts kan kijken vanaf 20.00 uur. Een verademing in vergelijking met je pc scherm van 19 cm. En naar mijn voetbalclub Ajax, ook via de Engelse site. Ach, ach, wat is het leven mooi geworden met internet op je tv! Hulde aan Panasonic. :frons:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan