• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

tv gemist niet bestelbaar

  • Onderwerp starter inkelpinkel
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
I

inkelpinkel

Al een week lang storing; Wanneer ik tv gemist wil kijken krijg ik bij elke geselecteerde titel "niet bestelbaar".
Zelfs wanneer het een titel van dezelfde dag of een dag ervoor is.
Help!?
 
Uitzending gemist progamma s op NPO niet bestelbaar, waarom? willen ze net als de commerciele ervoor betaald? krijgen terwijl deze progamma s gemaakt zijn met belasting geld. Misschien Ziggo die net als ze de thema zenders in betaal pakket hebben gezet nu geld willen zien voor gemist. :sad:
 
bij mijn post code word op de storingen van ziggo gemeld dat tv gemist en ondemant niet beschik baar zijn en het einde van de storing nog niet bekent is ! de storing wer d het beging aan gegeven 1-11-om 16.00 uur !
het vreemde van deze storing is dat ik er geen last van heb bij mij doen alle
ontvangers het goed ! cisco 8485/samsung smt 3102 en 7140B en de humax 5100 !
ik denk dat ze bij ziggo in de war zijn !:pompom::applause:
 
Ook bij mij komt het regelmatig voor dat ik bij uitzending gemist, maar ook bij het opvragen van films of series, de melding "Niet bestelbaar" krijg.
Deze melding "Niet bestelbaar" is zeer wisselend, want een half uur later of na het opnieuw opstarten van mijn interactieve decoder is het programma wel bestelbaar en te starten.
 
progamma gemist onbestelbaar

ja dat komt bij mij ook regelmatig voor maar waar dit nu aan licht is mij ook onbekent !
ze geven nu in mijn postcode een storing door dat het momenteel niet mogelijk is om tv gemist en ondemand te kijken ter wijl al mijn inter active ontvangers het goed doen !
deze storing is een paar weken geleden ook gemeld en heeft volgens ziggo een paar weken geduurt terwijl ik hier van ook niets gemerkt heb !
ik den dat ze het bij ziggo ook niet weten !
het blijven voor mij ook raadsels !
het beste is gewoon op niew proberen zoals jij en ik ook doen !
het spreek woord aan houders winnen is hier van toe passing:pompom::schater:
 
Ga toch vermoeden zo als Ziggo zelf beweert dat het netwerk niet capabel is om alles te verwerken zegt maar achterloopt op de huidige ontwikkelingen.:evil:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan