tv gemist geen 10 dagen

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

agaat

De laatste weken is er slechts tot 7 dagen terug te kijken bij TV gemist?"

In de voorwaarden staat 10 dagen, ook nu nog, en tot voor kort was dit ook mogelijk.
Heb ik een melding hierover gemist?
 
De laatste weken is er slechts tot 7 dagen terug te kijken bij TV gemist?"

In de voorwaarden staat 10 dagen, ook nu nog, en tot voor kort was dit ook mogelijk.
Heb ik een melding hierover gemist?

Niet alleen is het aantal dagen stiekum teruggebracht, ook het aantal programma's per dag wordt allengs minder. Het aantal dagen komt in de praktijk neer op 6. Als je een programma van precies een week terug zoekt, zie je op die dag 2 a 3 programma's staan, meer niet...
Ooit zouden we zelfs RTL en SBS gemist gratis krijgen... Is allemaal betaald..

Waardeloos zeg!
 
Op de site van Ziggo wordt zelfs over twee weken gesproken.

[FONT=&quot]"Met TV Gemist kunt u tot twee weken na uitzending een gemist programma alsnog bekijken, wanneer het u uitkomt."[/FONT], staat er letterlijk op de site.

In de praktijk zijn het maar zes dagen.
Ik heb een klacht ingediend bij Ziggo.
 
Via de Ziggo website lukt het mij niet om een klacht in te dienen, kom niet veel verder dan "Tess", de vragenrobot bij de Klantenservice. Daar word ik niet veel wijzer van. Hoor graag op welke manier dat wel lukt.
 
ik ben het helemaal met je eens. Je wordt "lekker"gemaakt met alles 2wk terugkijken. Ik heb sindskort interactieve tv juist voor deze functie dat je kan terugkijken. Precies zoals beantwoord is, het is slechts 6dg na een paar dagen heb je al veel minder programma's.

Ik heb het gevoel dat je blij gemaakt wordt met een dooie mus. Kijkend naar de aangeboden programma's van sbs/net5 is de selectie heel erg klein, ondanks dat je er voor moet betalen.

Erg jammer!
 
Gisteren en vandaag 28 november heb ik geprobeerd de volgende programma's terug te kijken via Uitzending Gemist. Donderdag 22 nov. Ned.1 Hoe heurt het eigenlijk en op zaterdagavond 24 november Herman van Veen in het Carré. Bij beide programma's komt er een pop-up scherm in beeld met het telefoonnummer 0900-0730 dat zegt dat ik een abonnement moet nemen. Huh.....welk abonnement, dat heb ik al 15 jaar bij Multikabel/Ziggo. Nu hoor ik dat er een storing is in het gebied 1611 en men geen idee heeft wanneer dit is opgelost. Eerst mijn vrouw voorgehouden dat dit het helemaal is, zij is overstag gegaan en zondagavond geprobeerd Downtown Abbey terug te kijken dat zaterdagavond om 20.05 uur op Ned.2 werd uitgezonden. Welnu, dit programma staat helemaal niet bij Uitzending Gemist.!!:x
 
Tv gemist 10 dagen

@Van Reenen
Downtown Abbey is niet terug te kijken, daar ben ik inmiddels achter. Dat heeft te maken met series die vanuit het buitenland zijn ingekocht en het feit dat er dvdseries van komen.
Maar die pop-up met de melding een abonnement te nemen kreeg ik ook deze week, toen ik het programma "vrijdag met vriendin" van 23 november wilde kijken. Dat is geen ingekochte serie, dus opnieuw een teleurstellende ervaring.
 
De publieke omroep zet alleen eigen programma's op Uitzending Gemist.
Downton Abbey is van de Engelse zender ITV en de NCRV heeft slechts de rechten om het éénmalig uit te zenden en het niet te herhalen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan