Trucs om je terayon te laten vervangen met motorola??

Y

Yos

Ik heb nog zo'n oude terayon modem, maat van me heeft kort geleden chello genomen en heeft Motorola. Soms lig ik eruit en heeft hij nog gewoon internet, ik ping minimaal 20-30, hij pingt diep beneden de 10!..

Zijn er manieren om je modem te laten vervangen zonder een 'ongeluk' te laten gebeuren (wil niet risico lopen om ding weg te fikken en te kunnen betalen)?

Dank voor de reacties!
 
Yos zei:
Zijn er manieren om je modem te laten vervangen zonder een 'ongeluk' te laten gebeuren (wil niet risico lopen om ding weg te fikken en te kunnen betalen)?

Dat is helemaal niet nodig. Je kunt gewoon de helpdesk bellen.
Leg uit dat je last hebt van een wegvallende verbinding, en vraag of je op het eurodocsis netwerk kan worden aangesloten omdat je gehoord hebt dat dat beter is (of vraag gewoon naar een motorola modem).

Komt er een monteur langs om je modem te swappen, en met een beetje geluk gaat alles goed en heb je diezelfde dag weer verbinding ;)
 
Kijk eens aan.. Zijn het trouwens spookbeelden die ik heb, of is zelfs de download performance e.d. van 'eurodocsis' echt stabieler?

Ik heb niet echt grote problemen met mijn modem momenteel hoor, maar het lijkt gewoon dat alles er met die Motorola harder doorheen kapt..
 
Nou, net ff naar helpdesk gebeld 'ik zou graag mijn modem willen laten vervangen'.. Gaan ze vragen waarom, zeg ik omdat ik meer uitval heb e.d.. Gaan ze een klein testje doen 'meneer we kunnen u gewoon bereiken bla bla bla, geen verschil tussen modems bla bla bla'.

Kortom: Ze weigeren de modem te vervangen als er 'niks aan de hand is'.... Wat moet ik dan zeggen?? Of misschien brief sturen??
 
Ohw, wat vreemd zeg. Er was een tijd dat ze daar dus helemaal niet moeilijk over deden omdat ze juist zoveel mogelijk wilden overzetten.

Het is in ieder geval zo dat je met die oude terayon's een veel hogere ping hebt. Vergelijk dat maar eens met iemand die zo'n motorola heeft.

Misschien kun je dat als argument gebruiken, dat je graag online games speelt.
 
Ik heb ook dat argument aangehaald maar de man aan de telefoon zei 'je bent hiermee destijds akkoord gegaan en het is niet verslechterd.. bla bla bla.. thuis heb ik ook een terayon, bla bla bla..

Ze willen er simpelweg niet aan beginnen lijkt het..
 
Ik heb even aan iemand van UPC gevraagd hoe dat nou zit.. je hoort er nog van (als ie tijd heeft).
 
Wat een service, en dat zonder 10 cent per minuut!

Zeer bedankt voor de moeite!
 
UPC bellen en zeggen dat er een afspraak was gemaakt om modem te swappen maar er niemand is gekomen ;) beetje flauw maar werkt wel ! telefooniste zal verschrikt reageren 'hier begrijp ik niks van' en een nieuwe afspraak maken om de boel om te wisselen
 
Terug
Bovenaan