• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

travel in 16:9

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

minawe

Eindelijk is travel channel te zien in 16:9. We hebben hier lang op moeten wachten. Wie weet komt er nog meer moois, misschien travel HD??
 
Travel zendt echt al jaren in HD uit!
Alleen het bekende verhaal met Ziggo en (nieuwe) HD-zenders..... :sad:
 
travel

Ja ik weet dat ze al jaren in HD uitzenden. Ik bedoelde natuurlijk dat Ziggo deze zender in HD toevoegt. Maar dit zal wel een illusie blijven!!!!!
 
Eindelijk is travel channel te zien in 16:9. We hebben hier lang op moeten wachten.

[ietwat sarcastische modus] Dit meen je niet :shock: , is Ziggo dan ein-de-lijk aanbeland in 2005?! [/ietwat sarcastische modus]

Dit beantwoordt denk ik ook gelijk de vraag wanneer je deze zender in HD kunt verwachten, pak 'm beet over 10 jaar :mrgreen:

(excuses voor mijn sarcasme, maar ik vind dit 'nieuws' gewoon ontzettend triest, we hadden allang bepaalde zenders in HD moeten hebben, en dan moeten we nu 'blij' zijn met een zender die nu in breedbeeld te ontvangen is... :roll: )
 
Muziekzender VH-1 is sinds kort ook in 16:9 te ontvangen. VH-1 Classic nog niet. Inderdaad belachelijk dat er nog zenders zijn die standaard in 4:3 uitzenden. Ziggo en HD..... Ziggo heeft lak aan de klant. :wink:
 
Ach, de kabelboer heeft zelf ook nog een muziekkanaal genaamd xite. Zelfs die meuk zenden ze niet in HD uit, minachting van de klant durf ik het bijna te noemen. En laten we het maar niet hebben over de youtube kwaliteit van dat veels te dure EL.
 
Dat VH1-classic niet in 16:9 is, begrijp ik nog wel. Het overgrote deel van wat ze daarop uitzenden is niet in 16:9 opgenomen (zo niet alles), dus welk nut heeft het dan?
 
Daar heb je een punt met VH-1 Classic. 192TV is ook zo'n zender met alleen oude videoclips in 4:3 formaat.

Zenders die wel over kunnen naar 16:9 formaat zijn MTV Music 24, Discovery Science, Discovery World en volgens mij ook MGM Movie Channel.
 
Nostalgienet blijft ook maar hangen in antiek vierkant beeld.


Zelfs breedbeelduitzendingen krijg je op deze zender met vier zwarte randen er omheen.. Ze snappen het echt niet daar.
 
Nostalgienet blijft ook maar hangen in antiek vierkant beeld.


Zelfs breedbeelduitzendingen krijg je op deze zender met vier zwarte randen er omheen.. Ze snappen het echt niet daar.

Je hebt hier wel een punt. Alleen als ze 'standaard' overschakelen zouden naar 16:9 heb je met oude opnamen zoals Nostalgienet die vaak uitzendt veel kwaliteitsverlies.

Dus: Materiaal dat in 16:9 is opgenomen ook zo uitzenden en ander materiaal op 4:3. Maar dit zal wel nooit gebeuren. Is ook niet het geval bij de de NPO themazenders.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan