Trage torrentsnelheden.

  • Onderwerp starter freekjabroer
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
F

freekjabroer

Hallo,
Sinds 1 week hebben wij een Ziggo alles in 1 plus pakket genomen om sneller te downloaden. Maar mijn torrents in utorrent blijven nog steeds steken rond de 120 kb/s. Dit lijkt me erg weinig voor een pakket met max 60 mb/s. Hoe maak ik de downloads sneller? Bovendien is mijn internetsnelheid met utorrent uit gewoon mooi 60 mb/s maar als ik ga downloaden met utorrent word dat opeens 6 mb/s.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Verlaag het aantal connecties in uTorrent en reset het modem.
 
Heb je in het verleden soms een snelheidslimiet ingesteld?
 
Torrents zijn natuurlijk afhankelijk van de snelheid van de seeders, 60 Mbit internet wil niet zeggen dat je torrents ook zo snel binnenkomen.

Maar aangezien je maximale snelheid volgens je bericht ook in elkaar zakt zodra je je je torrents aanzet lijkt mij een probleem met het maximale aantal connecties o.i.d. waarschijnlijker. Zoals bijvoorbeeld met Windows XP SP1/SP2 en Vista tot SP2 het geval is met de standaard instellingen.

Wellicht handig als je wat meer info verstrekt, ook over je modem en router.
 
Het kan ook zijn dat de upload in Utorrent volle bak gaat..
Als je aan het uploaden bent in Utorrent kan je ook niet meer de volledige 60mbit down halen.

En met torrentjes ben je ook altijd afhankelijk van het aantal seeders en hun snelheid.. Als er weinig snelheid beschikbaar is zal jij ook nooit met de volledige snelheid downloaden.
 
Het is gelukt. Vuze gedownload en download nu 10 keer zo snel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan