• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Traag Chello extreme

  • Onderwerp starter NetHopper
  • Startdatum
N

NetHopper

Daar ik een redelijk hevig gebruiker ben ( vooral nieuwsgroepen ) van internet, heb ik besloten mij ook als extreem gebruiker te aboneren. Ben van classic naar extreme gegaan.
Geen klachten wat de omzetting betreft dit was perfect geregeld.
Maar na een maand begon de snelheid af te nemen van 2200 naar voor langere tijden beneden de 400 kb/s . Zelfs nu ik een extreme gebruiker ben geeft Chello nog als antwoord dan men ' afknijpt' om andere ook lichtere gebruikers de kans te geven om redelijk over het net te surfen. Snap niet dat men dan nog een duur extreme abo durft aan te bevelen aan hevige gebruikers.
Ik gebruik voornamelijk nieuwsgroepen, maar dat is ook een fenomeen dat alleen maar op internet voorkomt. Om sites te bezoeken heeft niemand een snelheid van 2500 kb/s nodig. Ook ik niet. Hogere snelheden zijn ervoor dat downloaden sneller kan gaan en... chello gaat dan afremmen.
Dat krijgen alleen maar bedrijven die zich als een god over de leden voelen en niet een als dienstverlening
 
Welkom in de club.

"Zij zijn er niet om ons te dienen,wij zijn er om hun te dienen."
 
krijg ook weer monteur bij me (2x deze week) elke keer maar storing telefoon die niet werk betaal veel geld voor me extreeme morgen niet oplossen eis ik 1/2 (heb vanaf begin extreem) van me abo terug stap ik over naar andere
 
Terug
Bovenaan