• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

tomcat

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

Hax

eigenlijk een klein vraagje. aangezien chello niet reageerd op mijn mail. als ik mijn homepage maak en online zet dan werkt natuurlijk aales perfect. maar ik wil gewoon een website in servlet en daar moet je tomcat voor hebben. en hebben ze misschien ook een mysql database? ofzo? want als ze geen tomcat hebben dan hoef ik niet in servlet te beginnen.

grt

hax
 
Hax, Chello heeft geen Tomcat...

Je kan natuurlijk altijd lokaal een webservertje draaien als je met servlets aan de gang wilt.
 
ja dat is waar. maar dan moet mijn computer wel dag en nacht aan staan (is nu ook vaak het geval) maar toch. heb je een idee wie dat misschien wel heeft?

grt

hax
 
Neen, Tomcat is volgens mij nogal systeem intensief (Java...) dus er zullen weinig (geen?) providers zijn die het aanbieden.
Ik denk ook niet dat je het wilt gebruiken, php is veel makkelijker om mee te beginnen...
 
https://ziggoforum.nl/topics/1330/#A6
shutup.gif
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ja, gelukkig maar ook....
Als serverside-scripting was toegestaan, zou de members-server niet meer bestaan (denk ik). Server-side scripting vreet heel wat resources hoor...
nosmile.gif
 
ja dat is true,

maar het is zo vet en kan zoveel. maar ok
 
Tegen een kleine vergoeding wil ik je website ook wel op mijn servertje hosten, heeft php & mysql en is snel genoeg om een yabbforumpje op te hosten
loveit.gif


=edit= ik laat dit bericht mooi staan, ga maar verder babbelen mbv icq/msn/yahoo/mail oid.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan