• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Tiscali ADSL Live! 4mb

Status
Niet open voor verdere reacties.
X

XFR XPower

Hallo,

Sinds ik al een tijdje baal van de lage snelheden van chello, wil ik tog graag wat informatie over dit ADSL abonnement. Heb zo wat over het internet lopen surfen, en ben erachter gekomen dat dit abonnement (Tiscali ADSL Live! 4mb) de snelste is in zijn prijsklasse (49.95 euro p.m.).

Dit zijn de snelheden:

4096 Kbits/s downstream --> 512 Kbyte/s
640 Kbits/s upstream --> 80 Kbyte/s

Nou wil ik graag weten of er mensen zijn met dit (of een) abonnement van Tiscali en of ze daar tevreden over zijn. Of de snelheid stabiel is, of de snelheid ook hoog is......enz.

Alvast bedankt,

XFR XPower
 
aah Johnny = me voor...
Je steld deze vraag in een verkeerde forum, hehehe
Dit zijn voornamelijk coax-kabelaars,vandaar ook Chello Underground. Ik weet niet of ze het hier wel zo prettig vinden al te veel lof over ADSL te lezen , vandaar.
ADSL forum:
https://www.adslgebruikers.nl/forum/
toppie provider is https://www.demon.nl/producten/internettoegang/dslexpress/index.html & https://www.speedlinq.nl/php/product.php , maar er zijn er (in tegenstelling tot onze coax vrienden) zo veel providers , gewoon zelf de site's en algemene voorwaarden afsnuffelen.
Je let dan op : bandbreedte/prijs/geen data-limiet maar onbeperkt(dus niet die supergoedkope abbo's).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan