Tip voor benadeelden (door UPC)

  • Onderwerp starter Anonymous
  • Startdatum
A

Anonymous

Diegene die niet meer weet waar hij/zij heen moet met de klachten over het creatieve boekhouden van upc hebben misschien wat aan een kopie van een brief, welke ik aan de fiscale inlichtingen- en opsporingsdient heb verzonden. Deze staat op www.baalpage.nl/fiod.html
 
R

R-WiN

<zucht>

creatief boekhouden is het opzettelijk manipuleren van je boekhouding om hier zelf beter van te worden.

ik ga het gewoon nog een keer zeggen, zorg ervoor dat je dit soort dingen kunt bewijzen voordat je ze de ruimte in smijt!

goed, het is een zooitje bij Chello qua boekhouding, maar opzettelijk gemanipuleerd....dat geloof ik niet.
 
A

Agnes

Al dan niet opzettelijk...zucht.....tis inderdaad een rotzooitje .
Bewijzen?Zat bewijzen!!!Helpt niks, maar dan ook helemaal niks.
OK, er zal best een UPC centre te vinden zijn, met een vergrootglas te vinden, die 1 of 2 klachten wèl oplost.
Het merendeel is één grote ellende, en dàt kan ik ook bewijzen.
En met mij, velen!
Letterlijk ziek zijn de mensen, en dan bedoel ik ook echt ziek!
Van dat wanbeleid,van aanmaningen en deurwaarders,van elke keer maar weer met bewijzen moeten komen.
En dan nòg afgesloten worden.
Van alles.
En de rekeningen blijven binnenkomen, elke maand weer.
Das triest, echt h e e l triest.
Vooral als je nergens verhaal kunt halen.
Dààrom ben ik ook op zoek, al maanden.En ik ben niet van plan om op te geven.
Een forum zoals dit,zal niet veel helpen, dat kàn ook niet..toch kom je af en toe een nuttige tip tegen op internet...en dan maar weer bellen, mailen, faxen...zoals Anonymous doet.
 
Topicstarter
Topicstarter
A

Anonymous

R-Win, zelfs in de tweede kamer is genoemd (in elk geval door de sp) dat de boekhouding een zootje is. Als men in aanmerking neemt, dat het gros van de "nota-klagers" een, laten we maar zeggen "foutieve faktuur of fakturen" hebben ontvangen, die vreemd genoeg bijna in alle gevallen in het "voordeel" van upc lijken te zijn, krijgt men theoretisch de volgende situatie: de gefaktureerde bedragen zijn NIET in kas en staan dus te boek als bedragen, welke rente kosten. Die rente zal waarschijnlijk aftrekbaar zijn voor de belasting. (Het is tenslotte GEEN consumptief krediet) En NIET ontvangen betalingen (die waarschijnlijk voor een deel ook nooit ingevorderd kunnen/zullen worden leveren cijfermatig een prachtige verliespost op, die ook weer aftrekbaar is voor de belasting. Het moet nu wel duidelijk zijn wat er mogelijk speelt.
Agnes: GEEF NOOIT OP ! Als je positief blijft denken over de, te behalen resultaten van een aktie kunnen er slechts TWEE resultaatmogelijkheden zijn: Het lukt of het lukt niet. Ik durf bijna te zeggen (voor diegen die nu zeggen, dat ik het zwart/wit zie) dat er geen gulden middenweg is in dit geval.
 
R

R-WiN

hoi Ano,

ik spreek niet tegen dat het een zooitje is qua boekhouding bij Chello:
goed, het is een zooitje bij Chello qua boekhouding
.

Alleen hoort jouw theorie een beetje in het rijtje thuis bij de 'Volkert werd getrained door Al Queda (of hoe die gasten ook heten)' theorieën hoor. Denk je nou echt dat als men de boel kwaadwillig willen manipuleren dat ze zoiets zouden uithalen?! Buiten het feit dat m'n gevoel zegt dat je theorie gewoon niet klopt, maar dat kan ik nu verder niet beargumenteren (het is nog vroeg), dus dat verder terzijde.
 
A

Agnes

Oei R-Win...in het rijtje van etc?
Nee hoor, das een amerikaanse manier van "zaken doen".
Klein voorbeeldje?
2 jaar geleden hebben we met de verenigingen IVGL , Het Slakkenhuys en Coax als de klagende partij èn UPC als de aangeklaagde partij, bij Tros/ Radar 2 uitzendingen gehad.
Je moest eens weten hòe de mensen van Radar hebben moeten inpraten op de mensen van UPC,om ze toch maar even in beeld te krijgen.De top zat in een duur restaurant te eten, een woordvoerder, en niet DE woordvoerder, moest zijn zegje doen.
Vergaderingen, nèt voor de live uitzendingen, afspraken moesten er gemaakt worden met UPC...dit mocht niet gezegd worden, dat mocht niet vermeld worden...UPC wilde echt het heft in handen nemen.Gèk werden ze ervan.
Natuurlijk was zoiets al eens eerder meegemaakt, maar dan in veel mindere mate.
UPC spant echt de kroon, ze dachten onaantastbaar te zijn en denken dat nog.
IK ben er inmiddels wel achter, dat niemand in de media daar zijn vingers meer aan wil branden...het was een walgelijke vertoning en zo gaat dat nog steeds door.
Het is gewoon arrogantie op een amerikaanse manier, nog steeds.
En Anonymous.....ik geef echt niet op.
Heb intussen een "geintje"uitgehaald: Radar van de Tros zelf genomineerd voor de Koude Douche.
Tja, een mens moet wàt he.
Kan het niet (meer) op een normale manier de publiciteit halen, dan maar even proberen op een ludieke manier.Met een zeer serieuze ondertoon, dat wel.
Radar heeft nu een item, dat ze veel belangrijker vinden dan de ellende van en met UPC, namelijk: wat is de meest irritante reclame.
Alsof de mensen daarop zitten te wachten.
Dus vandaar mijn nominatie: Koude Douche.Voor henzelf.
Het zal wel niet lukken, dan schrijf ik gewoon weer wat landelijke dagbladen aan en PC magazines.
Ze zeggen wel eens: de aanhouder wint.
Ik ben benieuwd en heb geduld, nog steeds heel veel geduld.
 
Topicstarter
Topicstarter
A

Anonymous

R-Win, Ik MAG niet in een andere stijl redeneren omdat ik dan de kans loop een legertje juristen op mijn dak te krijgen. (Waarschijnlijk met een aanklacht wegens smaad en/of laster) Als je ooit mijn homepage bezocht hebt, zul je zien dat die in dezelfde stijl geschreven is; gewoon om eventueel juridisch gedonder te voorkomen. https://baalpage.cjb.net AGNES: Ik vind die douche een leuk gebaar. Helaas en misschien nogmaals: de consumentenbelangenbehartigers kunnen gewoon weinig of niets tegen upc beginnen. Daar valt ook Coax onder. Wat ik ook begin te merken, dat een aantal upc abonnees niet blij is met mijn pogingen om upc "gestraft" te krijgen. Waarom niet: Men is bang, dat men bij eventuele overheidsmaatregelen een faillisement het gevolg kan zijn en dat men dan zonder radio/tv, internet en/of telefoon komt te zitten. Dat zal wel meevallen. Ingeval van een faillisement zullen de diensten waarschijnlijk gecontinueerd worden door de curatoren; immers, dan brengt het nog wat geld op. Anderszijds is haast geboden. Vanuit de beleggerswereld heb ik begrepen dat per 1 maart 2003 upc verdwijnt en dan New UPC gaat heten; m.a.w. een compleet nieuw bedrijf. Welke links er dan over blijven met het huidige upc weet ik nog niet en ik durf daar ook geen uitspraken over te doen. Wel heb ik het vermoeden, dat na zo'n overgang verschillende lopende zaken niet meer of niet makkelijk meer te "corrigeren" zijn. De huidige beleggers schijnen zeer hoopvol te zijn over hun financiele resultaten na zo'n overgang. (Mogen ze ook hopen, want sommigen zijn grof het schip in gegaan; derhalve zouden deze beleggers ook niet blij zijn als hun aandelen niets meer waard waren)
 
A

Agnes

Voor een failllisement van UPC ben ik niet bang.
Ik denk, dat er genoeg zijn, die dat prachtige kabelnetwerk,dat ze hebben aangelegd, willen overnemen.Voor een habbekrats.
Wat ik me wel een hele tijd afgevraagd hen: hoe is het mogelijk, dat UPC het elke keer weer op een akkoordje met de banken kan gooien.
Een ander bedrijf was allang echt failliet geweest.Fokker bijvoorbeeld.
En dàt bedoel ik nou met een stel amerikaanse juristen achter je...het ìs en blijft een amerikaans bedrijf.
Ik heb nu ook zeer sterk de indruk, dat er afgewacht wordt:UPC failliet, maar direkt een nieuwe eigenaar.
In dit geval New UPC?
Want teveel nederlanders hebben alleen al kabeltv van UPC, dat kàn echt niet zomaar op zwart.

En wat die douche betreft:ik moest even een ei kwijt...mag best eens op een ludieke manier.
We gaan gewoon verder op de serieuze weg.
 

René

Moderator
Berichten
9.530
Internet
  1. T-Mobile
Agnes zei:
Wat ik me wel een hele tijd afgevraagd hen: hoe is het mogelijk, dat UPC het elke keer weer op een akkoordje met de banken kan gooien.
Een ander bedrijf was allang echt failliet geweest.Fokker bijvoorbeeld.
n gewoon verder op de serieuze weg.
Tja, de banken hebber er ook weinig aan als ze UPC failliet laten verklaren. Dan kunnen ze in ieder geval naar hun geld fluiten.
Nu bestaat er nog de kans dat het beter gaat, maar het lijkt er niet op of UPC zich hier iets van aantrek.
Inderdaad zoals je zegt typisch amerikaans.
 
A

Agnes

Dat is dus de schuld van de banken, laat ik het zo zeggen: ze zijn medeschuldig.
Akkoordje zus en akkoordje zo,er gebeurt zoveel achter de schermen.De beleggers zijn hun geld zo goed als kwijt.
Als er een doorstart gemaakt kan worden, lees overname,met al die kabels die er al liggen(ik zie de andere kabelmaatschappijen al kwijlen),en een frisse nederlandse (?) doorstart....zie ik wel zitten.
 
Bovenaan