• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Timeshift functioneerd niet (goed).

Status
Niet open voor verdere reacties.
Dit kan natuurlijk ook gebeuren als het signaal wegvalt tijdens de opname of timeshift.

@xahmol:
Als het een schijfprobleem zou zijn, moet je het toch ook hebben als je niet (bewust) naar een timeshift opname kijkt, want eigenlijk kijk je altijd via timeshift. Normaal met vertraging nul, maar er wordt wel degelijk een opname gemaakt die oploopt tot je maximale timeshift buffer na een kanaal wissel. Binnen die opname kun je heen en weer schuiven voor weergave. Dus als het probleem komt door wegvallen van de zender moet je dat in zowel timeshift als in live hebben en als de zender weer terugkomt moet dat moment vast blijven liggen in de opname/timeshift. Ik weet niet wat een opname doet als het signaal tijdelijk weg is gevallen, stopt die dan en hangt de timeshift of gaat hij daarna door ??
 
Handleiding bladz.36

TSR 120 Min. (Time Shifted Recording )

Gr.Arno
Bedankt Arno, maar van die 120 minuten dat weet ik.
Pio vroeg naar het partitiedeel en dan praat je over GB normaal is dit ongeveer 10 GB, maar is dit ook werkelijk te zien hoeveel er aan de partities is verdeeld. Met GParted kan je de schijf uitlezen maar dan moet je hem wel demonteren, daarom vraag ik of er een andere mogelijkheid is.
Ik ben benieuwd of de partities van iedere 5200 wel gelijk zijn, over 2.5 jaar Humax 5200 bestaan.

Gerard.
 
@ Cees,
Wat jij verteld over de schijf met schrijf probleem, weet ik nog niet zo net.
Als de Humax geen Timeshift wordt gebruikt wordt de opname wel opgenomen. Maar in ""nulstand" wordt de zender toch rechtstreeks via de tuner weergegeven of is dit anders.
Wie kan hier een gefundeert antwoord opgeven.

Gerard.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan