• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

time outs internet, Radio, telefoon en tv storing

Status
Niet open voor verdere reacties.
Weer die vele vele time-outs

Hoi

Ben ik alweer , blijkbaar te snel gejuicht
Hier vinden weer vele velen velen time-outs op de verbinding plaats of hele hoge ping tijden naar ziggo.nl of startpagina.nl of google.nl of welke site dan ook.

(dit is ook het geval bij veel meer mensen in deze straat waar ik zelf ook gepingd heb . Minimaal al 4 gezinnen waarvan ik het weet kampen al met deze problemen)

het probleem is en blijft dus steeds nog aanwezig

Het is nu wel zo dat het hele coaxsignaal niet meer verdwijnt maar neem toch aan dat vele vele time-outs binnen een heel kort tijdbestek geen goed teken is , merk het ook met het laden van pagina's en dergelijke.

Weer Ziggo gebeld maar met alle respect krijg een vrouw aan de lijn die me eventjes de les wil lezen en vervolgens ophangt .
Is dit de helpdesk van Ziggo ?

Zie onderstaande afbeelding !!!!


timeout.jpg


Dit is Ziggo ?


Begin dit tijdrovende gedoe ondertussen meer dan moe te worden
Kortom probleem is nog aanwezig.

mvg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Doe eens dezelfde pingtest direct naar je router (192.168.178.1) ...
 
Hoi

Ik zal dat vandaag doen naar me eigen router maar heb de Ziggo router NIET ingeschakeld , heb mijn eigen router maar hier in de hele buurt was het weer prijs met ZIGGO vele mensen offline of problemen heb ik vernomen

lang leve ZIGGO
 
Monteur is geweest

Inmiddels weer dezelfde monteur geweest

Heeft een sterkere versterker in de het grijze kastje gemonteerd
Ping tijden zijn sindsdien prima.

Is weer even afwachten of dit nu de oplossing gaat zijn.
 
Hoi

Om mijn probleem even duidelijk te maken zal ik eventjes met een goede uitleg komen.
Sinds een week of 6 ervaar ik hier vele time-outs op het internet van Ziggo deze gaan gepaard met korte radio, telefoon, internet en tv ontvangst problemen.
Het probleem lijkt echter het meest actief te zijn in de morgen zo tussen 10 en 12 uur daarna vinden er ook nog met zeer veel regelmaat deze problemen plaats maar in de vroege ochtend is het helemaal te gek voor woorden.
Ik heb Ziggo gebeld ze zijn hier geweest heb een nieuw modem gekregen en ze hebben het signaal gecheckt wat binnen komt en in de grijze kast maar konden niets vinden wat ik erg vreemd vind.

Nu is het toeval zo dat mijn broer in dezelfde straat woont en ook gelijk op dezelfde tijdstippen precies dezelfde problemen ervaart zelfs bij zijn buurman hebben we een ping-test gedaan en daar ook de bekende time-outs.
Bij mijn broer is dezelfde bijdehandse monteur geweest als die bij mij .Daar hetzelfde verhaal een nieuw modem en daar moest die het maar mee doen
en het heeft verder daar ook tot op heden helemaal geen effect gehad de problemen daar zijn nog net zo hard aanwezig als van tevoren.

Ik vandaag weer bellen met mijn mobiel omdat de telefoon steeds storingen geeft door die time-outs wat me ondertussen al een vermogen heeft gekost, weer gemeld dat het probleem nog steeds net zo actief is als van tevoren zowel bij mij als mijn broer en zijn buurman

Nu begin ik me toch zo langzamerhand af te vragen hoe zoiets kan zeker omdat hier in de straat er nu al 3 mensen waarvan wij het dan weten !! enorm last van hebben, Hoe kan het zijn dat Ziggo niets kan zien aan de verbinding terwijl de problemen zo groot zijn ?

Afgescheept worden met een nieuw modem en een bijdehandse monteur die langs is geweest heeft ons nog steeds niets verder gebracht

Morgen komt er weer een monteur kijken word dit ook weer zo'n bijdehandse die alles denkt te weten en niets op gaat lossen en alles op toeval gooit ?

Modem : Ubee uvw321b
Plaats : Voormalig @Home gebied regio 1111

mvg


Iemand enig idee ?

Toevallig ook Wi-Fi -hot spots geactiveerd? Ik heb sindsdien ook zeer regelmatig time-outs op internet.
 
Toevallig ook Wi-Fi -hot spots geactiveerd? Ik heb sindsdien ook zeer regelmatig time-outs op internet.

Toch maar even een topic lezen ??


Er is in dit topic uitgebreid besproken dat hier een signaal probleem is wat in de hele straat of deel van de wijk speelt voor alle signalen van Radio/TV en internet. Het heeft dus niets met Wifispots te maken.
 
Opgelost

Top op heden werkt het perfect

Nog even afwachten maar denk wel dat we kunnen zeggen dat het probleem uiteindelijk is opgelost door een zwaardere versterker in het grijze kastje te hangen, daar begint het steeds meer op te lijken in ieder geval.

Mvg
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan