• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Time out bij opdracht bij online gamen

Status
Niet open voor verdere reacties.
Johnny54 zei:
Dit betekent toch dat in jouw computer de netwerkverbinding staat ingesteld op automatisch IP krijgen.
Maar in dat geval moet je in je router de DHCP server ingeschakelen.

Zoals ik het had staan:

DHCP in de router op LAN uitgeschakeld.
Op de PC, eigenschappen van TCP/IP, idd "Automat. een IP toewijzen" aanstaan. MAAR! onder het tabblad "Alternatieve Configuratie" had ik dan de LAN gegevens opgegeven. Daardoor verkrijgt de PC waarschijnlijk automatisch de juiste configuratie (Router of direct via Kabelmodem).

Als ik bij bij de eigenschappen van TCP/IP dan vervolgens het IP adres en DNS server opgeef, verandert dat niets. Dus daar kan het niet aan liggen...

Al de forums waarin een WBR2804 wordt genoemd zijn leuk, maar omschrijven toch echt niet mijn probleem. Ik heb wel een internetverbinding en kan ook gewoon gebruik maken van Internet Explorer en Outlook Express.
 
Heren,

Dank voor al uw hulp. De goede oplossing voor dit probleem was echter het updaten van de firmware van de router. Nadat ik dit gedaan heb, liep alles als een zonnetje.

Hartelijk dank voor alle moeite, ik heb iig weer een boel geleerd! Ik hoop dat iemand anders nog wat aan dit topic heeft, maar wat mij betreft kan ie weer dicht!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan