• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Thomson modem met een 3com router

B

BenKlaar

Ik heb net het nieuwe modem van chello gekregen en nu werkt mijn router niet meer. Hier voor met zo'n blau modem (ben de naam al vergeten) werkte alles naar behoren.

Ik heb een 3com router van het type Office connect 3CRWE554G72
en nauurlijk een kabelmodem Thomson van chello

Weet iemand waarom dit niet meer werkt en natuurllijk een oplossing. Voor alle duidelijkheid voor met het oude modem werkte alles al meer dan een halve jaar naarbehoren. nieuwe modem plaatsen en het werkt niet meer :'(. De instellingen zijn het zelfde als daarvoor.

Heeft iemand ideeen
 
nou ik heb ook zo'n prob gehad met router bij mij wast probleem dat me router dacht slim te zijn en een ip van chello op te vragen.... chello meost mij dus 2 ip adressen geven dit vond chello niet leuk en sloot me af ik belde de hlepesk en ze delete 1 van de twee ip's en whalla ik zat er weer op.... router resetten ook al geprobeerd?
 
als je router van de provider 2 externe ip's wilt dan komt dat door de configuratie van de router , resetten heeft geen zin , gewoon in de configuratie zorgen dat je maar 1 externe ip hebt/krijgt. Zie handleiding van je router...

Want als je een isp hebt die meerdere externe ip's aan kan bieden dan is dat wel zo handig. (1 voor server en 1 voor client) maar aan provider zijde zitten er dan ook weer extra onkosten aan voor de gebruiker.


die meerdere externe ip's van je provider heeft een bepaalde naam , maar is me effe ontschoten. Maar voorzover ik weet ondersteund cHELlo die functie (nog) niet.

succes...
 
Terug
Bovenaan