• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Testen nieuw wifi modem

Status
Niet open voor verdere reacties.
Q

Qball

Kreeg zojuist een mail van Ziggo. Ze zochten testers voor een nieuw wifi modem. Iemand enig idee om wat voor modem het kan gaan?
 
Stond geen informatie verder bij om wat voor modem het ging.
Ik heb me wel opgegeven en hoop op een energie-zuinig modem en dat het wifi gedeelte goed genoeg is om mijn router niet meer te hoeven gebruiken ;)
 
vragenlijst ingevuld en bleek niet tot de doelgroep te behoren :no:
 
Vanwaar dat vingertje? De kabelboer bepaalt de doelgroep toch? Jij iig niet.
 
Kreeg zojuist een mail van Ziggo. Ze zochten testers voor een nieuw wifi modem. Iemand enig idee om wat voor modem het kan gaan?

O.a. de Technicolor TC7200 die ook door UPC gebruikt wordt. Natuurlijk IPv6 ready, dat wordt ook getest. Ik heb er ook wat Duitse commentaren over gelezen, die waren niet zo lovend om het voorzichtig uit drukken.
 
test wifi modem

ik kreeg ook een mail om de nieuwe wifi modem uit te testen maar ik doe dat niet om dat ik erg tevreden ben met mijn ubee 3200 modem !
ik heb met dit apparaat geen problemen en hij werkt prima !
dus ik zit niet om een nieuwe te springen !:pompom::applause:
ik ben wel benieuwt of hij beter is !
 
Ik weet niet welke andere router ze gaan proberen. Maar ik heb Alex van de Ziggo Community opnieuw dringend verzocht om naar de Fritz!box 6490 cable router te kijken. Dat is pas een router, daar kan geen van die huidige Ziggo routertjes ook maar aan tippen. Misschien dat anderen hem ook maar een mailtje moeten sturen met die vraag, wie weet of het helpt.
 
Hmmm...ben ik zeker uit het testpanel geschrapt, geen mail mogen ontvangen...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan