Test Next mini

josjaap

Forum Gebruiker
Berichten
9
Heb vanaf januari meegedaan met het testen van de mediabox Next mini(heb de Mediabox next).Na vele enquettes te hebben ingevuld en veel avonden storing te hebben gehad(beeld bevriest-momentje etc.),wat nu is opgelost,vandaag een mail ontvangen dat de test eind mei stopt.
Tot mijn verbazing krijg ik de keus om de Next mini te houden voor€4 extra per maand of deze in te leveren.Ziggo bied niet de mogelijkheid om de Next mini te houden en de Mediabox Next in te leveren zonder abonnementsverhoging.Ik vind dit weinig service,maak dit van te voren bekend dan weten de testers waar ze aan toe zijn!
Bedankt Ziggo een teleurgestelde klant.
 
er staat toch nergens dat je een beloning krijgt voor het testen tijdens het aanmelden
 
Waarom die Mini niet pakken? Ik bedoel als je er veel plezier van hebt waarom niet.
Je hebt nu zelf kunnen testen.

Anders zul je al naar tv start moeten gaan maar dan heb je geen Next maar wel de mini.
 
Even ziggo bellen want de mini is dacht ik alleen 4 euro als je die er BIJ neemt dus niet in plaats van vervanging. Alleen weet ik niet of je de standaard next mag vervangen voor de mini.
 
Nee klopt als vervanging volgens mij niet.
Of je moet naar tv start gaan. Misschien als je belt dat er inderdaad wat te regelen is ..heb je een punt.
Wat dan wel vervalt( tenminste als ik het goed begrijp) is de optie om in de cloud op te nemen.
Dus stel je neemt tv start kan je met de next mini niet opnemen. Wel terugkijken( 2 dagen).
 
Je mag de grote Next niet vervangen voor de Mini. Je mag de Mini wel houden als box voor een 2e TV, maar dan wel 4 euro per maand aftikken. Of teruggaan naar TV Start, daar mag je hem wel als hoofdbox gebruiken.
 
ik heb mijn paket bij Ziggo veranderd,internet kompleet start,35Mmbti opload-350Mbti /sdowloadsnelheid het kan pas ingaan als ik de next mini instaleer,ik wil gewoon via de oude media box blijven gebruiken Volgens Ziggo moet ik eerst de next mini instaleren, ik heb deze besteling 12-9 gedaan besteling in behandeling,de op12-9 gaat dit in,14 dagen bedenk tijd,nog niks geleverd zigo zegt besteling en leverring in behandeling,intusen gaat de 14 dagen bedenk tijd in Schinveld 16-9 2022
 
Ik doe ook mee met de test. Loop 1 fw voor op de consument..

En als de test afloopt, lever ik dat ding weer in. Ik reken nergens op.
I own nothing, and am happy!
 
de bedenk tijd is ingegaan op 15-09-2022 de dag dat ik dit paket bestelde bij eerdere bestelingen had ik het paket een dag later in huis en kon ik het volgen via trek en these bij deze besteling volgen. Bij deze besteling in behandeling en een wat niet te volgen nummer is Ziggo verteld mij aan de tel een storing bij post NL onzin bij post nl geen storing of vertraging bekend
 
Terug
Bovenaan