Test met hogere internetsnelheden (alweer almere :p)

Drolletje

Forum Gebruiker
Berichten
353
26 april 2005

Test met hogere internetsnelheden

geachte chello-abbonnee,

in 2004 heeft upc nederland een test gedaan met hogere internetsnelheden (tot 30mbps) in een deel van almere. deze test is met succes afgerond. reden om een tweede test te starten.

met deze tweede test willen wij nagaan of er behoefte bestaat aan hogere snelheden (duuh!! :p) wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze test, die tot eind juli 2005 zal duren. U kunt kiezen uit twee testvarianten:

1, de download snelheid van uw huidige chello-abbonement wordt gratis verdubbeld, waardoor u tijdens de testperiode nog sneller bestanden van het internet kunt downloaden.
2, de upload- en downloadsnelheden van uw huidige chell0o-abbonement worden verdubbeld tegen een kleine betaling ( € 4,95 voor starter en easy,€ 9,95 voor light classic en plus extra, drol.) met de extra hoge upload snelheid kunt u bijv foto's zeer snel naar vrienden en kenissen sturen.komt erop neer, dat de downloadsnelheden worden verdubbeld, zowieso (bij starter en easy wordt bij testvariant 1 ook nog de up verdubbeld), en voor een kleine betaling van € 4,95 of € 9,95 euro wordt de upload 8x :| zo hoog. dus bijv classic komt dan op 8.192/8.192 down/up :d
 
M

MK

Drolletje zei:
komt erop neer, dat de downloadsnelheden worden verdubbeld, zowieso (bij starter en easy wordt bij testvariant 1 ook nog de up verdubbeld), en voor een kleine betaling van € 4,95 of € 9,95 euro wordt de upload 8x :| zo hoog. dus bijv classic komt dan op 8.192/8.192 down/up :d

Ik lees toch echt dat bij variant 1 de download alleen verdubbeld (dus voor classic 8/1), en bij variant 2 ook de upload (dus 8/2)
 
D

DarkMesh

Upload blijft zowieso zeer traag ivh met de download. Moeten ze echt snel iets aan doen. Ik bedoel, die amerikanen en zweedsen genieten al zo lang van een super upload. Echt, als je een FTPtje wilt draaien moet dit toch echt hoog zijn.
 
B

Black-Ice

Ok in die biref staat dus echt een upload van 8 mbit :)

Sweet!!!

zouden ze dat echt gaan realiseren?
ik zou al blij zijn met een classic waar de up en down gelijk is.
 

Flow

Quality Member
Berichten
3.260
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Dat ziet er goed uit als dit echt is!
Nou,dan word classic een volwaardig abo,en kunnen we voor de extreme abo's een hoge upload verwachten.Dat is wel het overwegen waard voor 10 euro meer met classic.
Ik hoop alleen wel dat er niet weer vertragingen door ontstaan met internetten.
 
Bovenaan