• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Terugsturen mediabox.

X

Xetec

Bij terugsturen mediabox waar moet je hem dan heen sturen. Kan dat ook na hoofdkantoor? Met een begeleidend schrijven?
 
Re: Terugsturen mediabox, waar na toe?

Gooi je het hele UPC pakket dan de deur uit of alleen de mediabox?

Een schotel is ook niet zalig makend (ik zou nog even geduld proberen op te brengen).

Je kan ook een retourdoos aanvragen op 0900-1580

Het retouradres is:
TNT Logistics / UPC
Antwoordnummer 6000
3600 VA Maarsen
Nederland
 
Re: Terugsturen mediabox, waar na toe?

Voorlopig gooi ik alleen digitale TV eruit, zit toch te denken om de box naar het hoofdkantoor te sturen omdat ik dit aangetekend doe, inclusief de aangetekende brief voor opzegging contract. En ook als bewijsstuk dat ik hem vanaf vandaag niet meer gebruik. En heb eigenlijk weinig zin in dubbele kosten omdat ik al zoveel kosten gemaakt.

De box gaat in de orginele verpakking retour (inclusief de 2 dozen en tempex bescherming).

Ik vind dat ik ronduit schofterig behandeld ben vanmiddag, ben helemaal over de rooie moeten (ge)gaan. Of ik de andere UPC diensten blijf afnemen is maar de vraag, moet ik eens even goed over nadenken. Maar zoals ze nu met klanten omgaan is ver beneden de maat iig.
Gelukkig heb ik in deze ondersteuning van mijn rechtsbijstand verzekering.
 
Re: Terugsturen mediabox, waar na toe?

ik heb gewoon de klanten(geen)service gebeld en 2 dagen later is UPC monteur hem zelf komen ophalen. Heb een getekend werkorder ontvangen en deze bewaar ik heel zuinig. je weet het maar nooit met die gasten.
 
Re: Terugsturen mediabox, waar na toe?

Ik zei de monteur neem die klote box maar mee, toen ging ie opnieuw bellen. En aangezien ik een contract heb komen ze hem niet zomaar ophalen. Moet zo wie zo een aangetekende brief versturen na het hoofdkantoor waarin ik het contract ontbin en dat kost al 5.75€ dus dan kan ik net zo goed box en al met brief terugsturen, dat kost niet veel meer. En heb geen zin om weer de helpdesk te bellen want die heb ik al te vaak aan de telefoon gehad.
 
Als jij de mediabox zomaar verstuurd, ongeacht waar naar toe, dan is er een redelijke kans dat hij ergens "verloren" gaat.
Ook je briefje van de TPG is geen bewijs dat je de mediabox hebt verstuurd, alleen dat je iets hebt verstuurd.

Bij opzeggen van het contract moet die box terug. Kan je hem dan niet terugsturen omdat je dat al hebt gedaan en men hem "kwijt" is, dan mag hij in rekening gebracht worden en in een ander topic kun je lezen hoeveel dat is.

Ik begrijp dat je boos bent, maar ben verstandig en doe het allemaal op de officiële manier.
 
Owww nee als ik het pakketje aangetekend verstuur is het rechtsgeldig dat gaat mooi niet door. Heb ook met mijn digitale camara foto's gemaakt van het pakket. En als ik het na zo'n distributiecentrum stuur raakt het ook kwijt. Maar jah misschien beter om de brief appart te sturen. Ik verstuur het pakket dan wel op kosten van UPC. En wat is de officiele weg? Als de juiste mensen mij niet te woord willen staan heb je toch een probleem.

Wil nog even toevoegen alle briefwisseling gaat aangetekend en dit is rechtsgeldig bij een juridische procedure die gevolgd wordt in samenwerking met mijn rechtsbijstandverzekering.
 
Ik kan me de reactie van Xetec goed voorstellen, ook ik vind het ontzettend frustrerend dat de blokkenkwestie maar niet wordt opgelost en wil af en toe dat zooitje uit het raam lazeren >:D

Maar ja, wat is wijsheid. Ik wil graag de Discovery themakanalen houden en ook andere zenders waar je met een schotelabonnement flink voor moet betalen of niet kan ontvangen. Heb nog steeds hoop dat het in de toekomst zal verbeteren alhoewel ik me realiseer dat dit nog tijden kan duren.

Denk toch dat ik het nog maar een tijdje aanzie voor die €4,13 extra. Indien ik net als Xetec Film- en Sport1 zou hebben zou ik dat heel snel opzeggen. Dat is echt weggegooid geld onder deze omstandigheden.
 
Box is retour naar bovenstaand adres en contract opgezegd dmv aangetekende brief. We zullen zien hoe dit gaat lopen . Net een mail gekregen dat ik moest terugbellen en vragen naar de retentiedesk maar ik werd afgehouden. Sukkels zijn eht bij UPC stelletje beunhazen >:(, >:(, >:(, >:(, >:(.
 
Terug
Bovenaan