teruggebeld door UPC!!! door bemoeienis van coax.nl

K

kripa

Vanmiddag telefoontje gekregen van UPC.

Zij hadden mailtje ontvangen van www.coax.nl en vroegen of alles correct afgehandeld was.

Ik had coax.nl benaderd vanwege de belachelijke handelswijze van UPC inzake het oplossen van een storing in Rotterdam (geen ip-adres toegewezen krijgen). Twee weken zonder aansluiting gezeten!.

Paar dagen later ontving ik mailtje van coax.nl dat ze mijn mail hadden ontvangen en dat ze er werk van gingen maken. Ze zouden contact opnemen met UPC om opheldering te vragen. En blijkbaar heeft coax.nl de juiste ingangen.

Petje af...

Dus.....

Als je echt een langdurig problleem hebt met UPC, geeft je klacht door aan coax.nl zij handelen het keurig af.
 
Eigenlijk is het absurd dat een probleem pas wordt afgehandeld als er iemand ingeschakeld wordt met de juiste connecties, kan je nagaan wat een zootje het is daar, een gewone abbonee wordt blijkbaar afgewimpeld en afgezeken door zo`n upc medewerker, tegenwoordig moet je een grote bek en ballen hebben wil je iets bereiken, en dat bij een klantenservice wat ook nog eens een 0900 nummer is. Er zit niks geen service meer bij. Maar ik begrijp je standpunt, maar laat coax.nl al die klachten niet alleen bij chello gooien maar het gebruiken om een zaak tegen ze te beginnen. >:( (sorry ben opstandig vandaag ;D)
 
ik denk dat de struktuur van de organisatie veels te groot is.
Zo'n persoon van COAX heeft natuurlijk contact in de "hogere sferen" bij UPC.
Doordat er gewoon teveel mensen langs elkaar heen werken komt jou klacht niet bij deze "hogere sfeer" waarna je, zoals nu blijkt, twee weken zonder verbinding zit.
 
Terug
Bovenaan