• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Telefoontje van chello te veel gedownload

M

Maxow

Echt... ik zit lekker achter m'n pc, komt m'n ma naar bovengelopen met een telefoon in de hand: "Jah, chello aan de lijn". Dus ik luister wat die gast te melden heeft, zegtie dat we te veel downloaden en dat als we doorgaan we afgesloten worden. Dus ik kijk verbaasd, ondertussen dat ik me realiseer wat er net wordt verteld, loopt die chello gast een beetje te vertellen over chello plus etc, waarna ik m'n ma duidelijk maakte dat ze maar moest zeggen dat we wel minder zouden gaan downloaden enzow.

Nou heb ik gelijk na het telefoontje gekeken wat m'n datagebruik is, en dat zit rond de 78GB. Naar mijn idee slaat dit echt volkomen nergens op, ik bedoel: het datalimiet zou opgeheven worden, zit je op 2x het datagebruik, wat eerder het maximum was, wordt er verteld dat als je doorgaat je afgesloten word. ???

Dit incident heeft me gelijk aan het denken gezet om voorgoed af te stappen van chello en over te gaan op ADSL.
 
Percies hetzelfde hier!!

Ik zit boven ook wat te knutselen en ineens belt er iemand van UPC op. Dat ik de afgelopen tijd veel gedownload heb... Nou deze maand zit ik net op 5 gig.
Verteld ie dat chello plus een optie zou zijn als ik niet tegen de Fair use policy aan wil lopen.
Ik vertel hem dat de datalimiet toch was afgeschaft, ja dat was zo maarer was nog steeds een fair use policy, bij mijn vraag hoeveel kon hij daar geen antwoord op geven en zou ik het wel merken?


pff, het gezeik begint weer hoor.... Chello gaat gewoon door, laatste grootverbruikers ook nog ff proberen weg te krijgen.
 
Maxow zei:
Dit incident heeft me gelijk aan het denken gezet om voorgoed af te stappen van chello en over te gaan op ADSL.
ThorWulf zei:
pff, het gezeik begint weer hoor.... Chello gaat gewoon door, laatste grootverbruikers ook nog ff proberen weg te krijgen.
Maak je toch niet zo druk. Ik denk dat dit alleen maar een manier is om de upsell naar hogere abonnementen in stand te houden. Want dat is natuurlijk bijna helemaal weg nu die datalimieten weg zijn 8)
 
Hebben jullie al ooit gehoord of gelezen dat chello belt omdat je datagebruik te hoog is?
Wel dat je emailtjes kreeg. Dus ik geloof niet dat dit telefoontje echt van chello kwam.
Je eigen niet druk maken en gewoon doorgaan.

Wie van jullie heeft een nummermelder?
Check het nummer eens.
 
Me moeder kreeg vandaag een telefoontje van chello dat ik te veel dee downloaden
ik zit pas op de 30 gig en dat me moeder me op de vingers moest tikken ik ben 20 jaar
dus inplaats dat je nu een e-mail krijg krijg je nu een telefoontje

geen datalimiet je mag alleen niet meer dan 40 gig downloaden dit slaat toch nergens op.


Groetjes SniperX68
 
Je zou haast denken dat het een actie van een ADSL provider is.. ;D
 
dit is natuurlijk grote onzin... je mag tot 400 gb downloaden ... want iemand werd afgesloten toen hij 400 gb had gedownload .... en dus als ze bellen gewoon ophangen ofzo... dom gezeur...
ik zit nu op 51574 megabyte en nog geen mailtje of telefoontje gehad.
 
Terug
Bovenaan