• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Telefoonaansluitng

Cool1946

Forum Gebruiker
Berichten
645
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Op 4-08-2006 meld ik mij voor o.a. digitale telefonie. Dit kan in combinatie met Chello extreme hoor ik van de verkoper- Free Time bellen geheten. Op 7-08-2006 inderdaad bevestiging voor extreme binnen (was classic)
Op 09-08-2006 brief over installeren digitale telefonie ,doe het zelf.
Over dit onderwerp niets meer vernomen tot op heden. Tweemaal een e-mail gezonden waarvan bij 1 de ontvangstbevestiging werd gezonden.
Via Bellen.com nieuwsbrief lees ik op de chello site dat de combinatie Classic en Free Time bellen ook gewoon voor de prijs van 49,95 kan. Een test op de UPC site vertelt mij dat gelet op mijn gebruik een pakket < Classic al volstaat.
De mail die ik naar aanleiding hiervan stuur blijft onbeantwoord.
Overigens ook op digitale TV overgestapt deze maand 08-2006.
Op de site van UPC een hoop reclame dat overstappen niet eng is en er wordt gereclameerd met garantie.
Bijna 1 maand verder en overstappen nog niet gerealiseerd dus wel eng temeer daar de mail hierover onbeantwoord blijft. Tussentijds nog wel even de helpdesk gebeld maar opgehangen omdat dat mij allemaal te lang duurt. Wat de garantie inhoudt ervaar ik dus ook al niet.
UPC moet maar eens gaan leren reageren naar haar clienten met de snelheid van extreme, want zoals het nu gaat is het verre van oké.
Die 10,00 euro per maand voor extreme extra was dus overbodig maar een snelle verkoper is geen goede adviseur, hij zit er waarschijnlijk ook voor zijn score.
Samengevat: UPC leest dit mee,
doe er wat aan s.v.p.
dan is er een tevreden afnemer op 1826KB.
 
Je hebt een PM, als ik je gegevens kan krijgen zorg ik dat je gebeld wordt om dit op te lossen.
 
Terug
Bovenaan