• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Telefonie UPC weer terug naar KPN

0011

Forum Gebruiker
Berichten
238
Internet
  1. KPN
Digitale TV
  1. KPN
  2. Ziggo
Vandaag is na een maandje Try & Buy van UPC de analoge telefonie weer terug bij KPN. Waarom? Nou dat is gevoelsmatig. Als er verbinding was had ik niets te klagen dat was op zich goed. 2 maal echter ben ik (bewezen) niet bereikbaar geweest. Kennissen van mij hadden op verschillende dagen getracht mij te bellen en kregen geen gehoor en dat terwijl ik thuis was. Ik werd dan 5 minuten later mobiel gebeld en kreeg dit dan te horen. Kijk, en dat vind ik ergelijk >:(. In 30 jaar KPN was me dat nog nooit overkomen.
De keuze was dus weer snel gemaakt en ga ik toch voor zekerheid en niet voor de centen. Dus vanaf heden weer voor kwaliteit via de KPN. :)
 
Gold ook voor mij, had echter enkele dagen geen verbinding en tussendoor steeds wegvallende verbindingen tijdens een gesprek en geen verbinding zodat ik niet bereikbaar was. Kon gelukkig wel worden gebeld, want ik had KPN nog niet opgezegd (was ook gevoelsmatig) en werd dus nog gebeld via KPN en gebruikte UPC om zelf te bellen. Na 25 dagen was ik het zat, ook mijn internetverbinding lag er steeds uit.
Modem is inmiddels verwisseld en internet doet het al weer bijna 2 weken goed (afkloppen).

greetz,
Lennert
 
geld ook voor mij
lekker naar de kpn kost iets meer maar werkt wel

erps
 
Heb al 4 jaar UPC analoge telefonie, nog nooit een probleem mee gehad... :D
 
Terug
Bovenaan