• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Teken de petitie tegen de data Limiet van chello

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

mind29

COAX heeft contact met UPC gehad over de mogelijke wijziging van de huidige datalimieten op de duurdere chello producten. Terwijl de abonnementen steeds sneller werden, werd de download limiet steeds strakker gehandhaafd. Nu is er een harde limiet, maar UPC zwijgt hierover tegen nieuwe klanten.
Op dit moment heeft chello light een limiet van 10 GB, chello classic een van 40 GB en chello plus een van 80 GB. UPC heeft laten weten dit voorlopig te handhaven. Er zal dus niets veranderen.
COAX neemt hier, zoals al eerder aangekondigd, geen genoegen mee en zal daarom na het weekend beginnen met haar acties.
Ons doel is tweeledig; het oprekken van de datalimiet, en een betere voorlichting aan nieuwe klanten over harde limieten. Wij zullen de druk op UPC de komende weken voortdurend opvoeren, totdat het inzicht daagt dat er op een open en eerlijke manier met klanten omgegaan moet worden.

COAX is driftig aan het rekenen geslagen om eens te kijken wat wij redelijke datalimieten voor de chello producten zouden vinden. Wij komen voor chello classic uit op een limiet van 127 GB/maand. Een stuk hoger dan de 40 GB/maand die UPC nu hanteert. Bij de huidige limiet kan de gebruiker maximaal 2,5% van zijn bandbreedte continue gebruiken; dat noemen wij geen 'brederband'. Onze berekeningen tonen ook aan dat vooral chello starter een zeer ongunstige datalimiet heeft. Voor chello light, classic en plus ziet COAX liever helemaal geen limieten. Als chello vast blijft houden aan limieten dan dient zij deze te publiceren.

https://www.coax.nl/actie/petitie.html
 
We know... https://ziggoforum.nl/topics/8753/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan