Technisat technistar k4 isio

BillyTheMailer

Forum Gebruiker
Berichten
8
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Wie heeft er ervaring met deze ontvanger om de vrije kanalen te ontvangen via de Ziggo kabel in oud UPC gebied. dit apparaat heeft een dubbele tuner voor dvb-c en daarnaast nog dvb-T en dvb-s tuner + een opname mogelijheid op een losse usb-schijf en is te koop op amazon voor 138 euries. Ik lees wel iets over de k 1 uitvoering maar deze wordt nog niet eerder genoemd. Ik hoor graag van iemand iets.
 
@BillyTheMailer, Als het je alleen te doen is om ontvangst van de vrije kanalen van Ziggo, zou ik daar geen 138 euri aan spenderen. Voor 35 euri koop je een Humax 5200C op marktplaats (2 tuners plus ingebouwde HDD). Werkt perfect op de vrije kanalen.
 
Laatst bewerkt:
Zo'n Humax gebruik ik nu ook naar alle tevredenheid maar die dingen hebben niet het eeuwige leven. Vandaar mijn vraagstelling op dit forum.
En die apparaten op marktplaats ..... Hoe intensief zijn ze gebruikt ? ? ? en dan koop ik misschien andermans verdriet
 
[...]
En die apparaten op marktplaats ..... Hoe intensief zijn ze gebruikt ? ? ? en dan koop ik misschien andermans verdriet
Ik heb er drie gekocht op marktplaats zonder problemen. Wel heb ik (alsmede voor de zekerheid en omdat ik het leuk vind om eraan te preutsen) in twee van de drie een grotere HDD (1TB) gezet. Met nieuwe disks ga ik ervan uit ze nog een flink aantal jaren meegaan. Maar laten we wel wezen, die dingen zijn zo goedkoop, dat je je daar geen buil aan kunt vallen.
 
Oké, bedankt voor de tip. Die schijf zal inderdaad wel eens aan een vervanging toe zijn, vanwege het intensieve opname gebeuren in ons huishouden. En er ligt in mijn bureau al heel lang een oud forum/bericht uit 2011 over dit vervangen en hoe je dan te werk moet gaan.
Ik was er altijd een beetje huiverig over om daar mee aan de gang te gaan, maar als ik de goede partitie indeling maar overzet dan moet dat toch wel lukken. Nogmaals mijn dank
 
Terug
Bovenaan