• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

TCP data changed

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Aak2003

Ik maakte vandeweek ineens mee dat via BlackIce members.chello.nl als intruder kennelijk in mijn pc kwam. als 'event' stond er tcp data changed'. Er bleek in mijn user profiles (control pannel > system > user profiles ook een nieuw profiel aangemaakt, dat als datum telkens die van vandaag krijgt. Ik heb nu 2 user profiles, terwijl ik er eerder altijd maar 1 had. Ik heb op deze site al eens eerder wat over dit probleem gelezen maar toen stond er niet heel precies wat ik bedoelde en alleen een antwoord. Kwam er niet achter welke vraag er was gesteld. Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat dit alles inhoudt. Alvast bedankt.

Aak2003
 
klinkt heel erg vaag; als er zomaar accounts bij komen is er echt iets mis; heb je een virusscanner geinstalleerd? (nimda maakt bv. een guest account aan)
 
Aan de ene kant vind ik dit idd nog steeds heel erg vaag ja.... aan de andere kant weet ik iets meer, namelijk dat ik 'gespoofd' ben, waarschijnlijk (had ik eerst nog nooit van gehoord hoor). Dat houdt dus in dat iemand dan de naam van een andere site, die ik vertrouw, aanneemt, zodat ik niet weet wie mij werkelijk spooft. Het IP adres van degeen die mij spooft is steeds hetzelfde (heb ik kunnen zien dankzij mijn firewall dus). Maar wie weet nu hoe ik er achter kan komen van wie dat emailadres werkelijk is dan? Dat zou ik namelijk nogal graag willen weten
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan