Tal van zenders "slecht of geen signaal"

Status
Niet open voor verdere reacties.

djbrandt

Forum Gebruiker
Berichten
3
Direct: Enkele dagen terug begaven een stel digitale zenders het ineens. Ze gaven enkel nog de foutmelding "slecht of geen signaal" door.
Het betreft best veel zenders, o.a. NED3, RTL4, RTL7, NET5, 13ST, DISC, ANIM, NATG, CTNW, BOOM...

Geen updates beschikbaar; opnieuw zenders zoeken was een slecht idee, nu kan ie ook o.a. VERON en NICK niet meer vinden, al heeft ie RTL4 en DISC weer gevonden...

Morgen ga ik de tv wel direct aansluiten op waar ie uit de grond komt, dit bericht is alvast om te polsen of dit bij iemand bekend voorkomt, ook al kon ik nog geen soortgelijk probleem vinden.

Spui gerust al uwer gedachtens.
 

lotsofjazz

Forum Gebruiker
Berichten
125
Geen enkele zender doet het bij mij.. zat midden in de verkiezinguitzending rond een uur of half een viel ie zomaar zonder reden uit.. signaal sterkte 0. alle zenders.
 

DoeEensGek

Forum Gebruiker
Berichten
667
En hoe is de situatie nu dan? Wel weer signaal. 's nachts vinden de werkzaamheden plaats. Als het beeld even weg was kan dat meegespeeld hebben.
 

lotsofjazz

Forum Gebruiker
Berichten
125
Klopt, alles doet het weer.. wel een hele slechte timing van Ziggo juist op verkiezingsdag de boel uit te zetten. Dit wisten ze al 4 maanden dat dit de belangrijkste televisieavond van het jaar zou worden... gaat er bij mij niet in dat ze hier niet omheen hadden kunnen plannen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan