T-Mobile stopt met tv-dienst Knippr wegens te weinig klanten

CreativeS

Forum Gebruiker
Berichten
16.791
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
T-Mobile stopt met tv-dienst Knippr wegens te weinig klanten
21-03-2018 • 11:30 Door Olaf van Miltenburg

T-Mobile stopt op 1 juni, twee jaar na de introductie, met zijn Knippr-dienst voor televisie.
De dienst voor streaming tv had volgens de aanbieder te weinig klanten en te hoge kosten om rendabel te zijn.


Om een dienst als Knippr voor een lage prijs aan te kunnen bieden, is volgens T-Mobile schaalgrootte nodig, maar het bedrijf verwachte niet om binnen afzienbare tijd nog de vereiste hoeveelheid klanten binnen te halen. Hoeveel klanten Knippr had, maakt T-Mobile niet bekend, maar het waren er te weinigom de dienst rendabel te maken.

Klanten van de dienst kunnen deze tot 1 juni 2018 blijven gebruiken, daarna wordt hun abonnement stopgezet en gaat de dienst op zwart. Knippr richtte zich op mensen die hun kabelabonnement willen inruilen voor tv-kijken via internet en de dienst probeerde zich te onderscheiden met keuzevrijheid voor zenders, naast een basispakket van twaalf zenders.

Voor een abonnement was geen T-Mobile-abonnement nodig en klanten konden hun pakket maandelijks aanpassen en opzeggen. De dienst kostte 9,99 euro per maand. T-Mobile houdt het erop dat de dienst te vroeg kwam voor het grote publiek.

Bron: Tweakers.net
 
Ken eerlijk gezegd ook helemaal niemand die het heeft of er zelfs maar over sprak.
Hier op het forum hadden we één grote fan van Knippr maar zelf die hoor ik er al maanden niet meer over.
 
Blijkt maar weer dat a la Carte TV kijken toch niet zo gewenst is op dit moment. Zonde voor de mensen die er gebruik van maken.
 
Terug
Bovenaan