T-Mobile start met levering Zyxel T-54-modem bij nieuwe glasvezelaansluitingen

Tweakers.net

RSS Feed
Berichten
119
T-Mobile is begonnen met de levering van de Zyxel T-54 aan klanten met een nieuwe glasvezelaansluiting. Het gaat om een dualbandmodem met ondersteuning voor 802.11ax, oftewel Wi-Fi 6.

2005045664.png
2005045666.png


Bron: Tweakers.net
 
Laatst bewerkt door een moderator:
deze modem kan geen wifi verbinding met solaredge omvormer bij KPN Expedia v10A heb ik geen probleem weet iemand wat iets aan de hand ( ik ben overstap van KPN naar Tmobile )
 
deze modem kan geen wifi verbinding met solaredge omvormer bij kpn Expedia v10A heb ik geen probleem weet iemand wat iets aan de hand ( ik ben overstap van KPN naar Tmobile )

Ik denk eerder dat het andersom is, de solaredge kan geen verbinding opbouwen met de wifi op dat modem. Je moet dus niet klagen over het modem maar over de solar edge en daar bij de fabrikant informeren wat je moet doen. Wellicht kan een software/firmware update uitkomst bieden.
 
Zet 5 GHz tijdelijk uit in je modem om te testen of er dan wel verbinding wordt gemaakt, of geef 5 GHz een andere naam.

 
Laatst bewerkt:
Alleen jammer dat het niet geldt voor oudere bestaande klanten
Bij migratie levert t-mobile het t 50 modem
Over discriminatie gespoken
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Alleen jammer dat het niet geldt voor oudere bestaande klanten
Bij migratie levert t-mobile het t 50 modem
Over discriminatie gespoken

Klopt inderdaad en de t50 geeft nogal veel problemen met internet dat vaak wegvalt en regelmatig dat niks kan verbinden met het internet of je moet weer half uur wachten voordat de modem gaat doen wat die moet doen echt drama..
 
Terug
Bovenaan