T-Mobile en Tele2 vanaf nu verder als Odido

Nou ook nog dat gogogo super deal reclame meisje met gratis aansluiten vervangen en dan is alles fris en nieuw.
 
Een naam is in mjin optiek niet zo belangrijk. Je kan komen met de mooiste woorden en de meest unieke naam maar uiteindelijk gaat het erom dat je je kan onderscheiden in deze markt. Daar gaat het om. Je kan je bijvoorbeeld ook Netrebel of Tweak maar of dat nou zo origineel is? En als je je dan onderscheidt is het in deze ook belangrijk dat dit voor alle Nederlanders geldt en niet in bepaalde streken.
Sowieso is het onderscheiden op de vaste glasvezel markt al lastiger geworden.
Het ziet er naar uit dat Odido dat de houdini act uit de boeien van KPN via het mobiele vlak gaat komen bij Odido. In feite ook op de vaste omdat men dan voor mobiel( eventueel gedeeld) kan kiezen.
 
Laatst bewerkt:
Petje af voor hoe alles was voorbereid. Ze zijn razend snel met de naamsverandering, op websites maar ook dat ze in zeer korte tijd bijna alle winkels al hebben aangepast.
Maar bv ook op de website van dochterondernemingen Simpel en Ben hebben ze het niet meer over het netwerk van T-Mobile, maar over het odido netwerk.
 
Ze zijn er geloof ik 2 jaar mee bezig geweest. Wellicht was het toen al overgenomen maar mocht T mobile. Tele2 hun namen nog gebruiken.
Netwerk kennelijk ook fink aangepast.
 
Investeerders Warburg Pincus en APAX.Zijn volgens mij inderdaad een tijd bezig geweest om alles op te zetten.
Ik wist niet dat Simpel, Ben ook van T mobile waren. Tele2 thuis schijnt de naam te behouden de mobiele tak wordt Odido.
Belangrijkste is hoe je je kan onderscheiden...de enige manier om uit de klauwen van KPN te komen is die mobiele tak.
 
Zouden er ook mensen internet onbeperkt kunnen kiezen en dan tv via mobiele data? Dus ik bedoel dat je dan op het grote scherm tv kijkt. Even afgezien van chromecasten..want je wilt ook navigeren op je android tv en niet iedere keer je telefoon erbij moeten pakken.

Ik zou het zelf niet zo willen maar is dat mogelijk? Moeten zij dan de telefoon als hotspot gebruiken? Hoe werkt zoiets? Dan selecteer je via je tv met wifi de naam van de hotspot?( je telefoon) Geen idee hoe dit functioneert en of die überhaupt gaat werken..
Dan zouden zij de vaste pc ook zo kunnen inzetten als ik het goed zie. Alleen via nieuwsgroepen zit je dan te snel aan je limiet. Is dat niet iets van 20 Gb per dag? Dan moet je iedere keer weer handelingen verrichten als je meer wilt..niet fijn.

En zou een onbeperkt mobiele data abo dan voldoende zijn of verbruik je dan teveel? Stel mensen gaan wat 4K series kijken..
 
Laatst bewerkt:
op twitter x had ik gelezen dat (de nederlandse tak i guess? van) tmobile 2 jaar geleden is overgekocht door investeerders
en dat ze maar een bepaalde tijd de naam mochten gebruiken
 
Klopt wat je zegt. In de tussentijd is men bezig geweest om alles te veranderen en aan het netwerk te sleutelen.
Dat is nu klaar..website online enz.
 
Terug
Bovenaan