T-Mobile en Tele2 vanaf nu verder als Odido

AFCA 0575

Forum Gebruiker
Berichten
1.696
Internet
  1. KPN
  2. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
1693911064752.png

T-Mobile en Tele2 gaan verder als Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Bronnen:
T-mobile
Tele2
androidworld
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ja ik wilde het net posten, Wat een achterlijke naam. Kan me bijna niet voorstellen dat dit bedacht is door een Nederlander.

En gelijk de prijzen hard omhoog gooien. Als zo'n budget club ineens macht vergaard stijgt het ze meteen naar het hoofd.

Voor de mensen die nu T-mobile thuis internet hebben, die prijs stijging komt waarschijnlijk nog wel.
 
Begint al meteen goed, inloggen lukt al niet............................. ;)
 
Tele2 heet nu naast T mobile ook Odido nu inderdaad.
Het is vooral de vraag wat je anders gaat doen en kan doen..ik bedoel er is afhankelijkheid van KPN.
Er schijnen 4 unlimited abo,s zijn.
 
Laatst bewerkt:
Bijzonder. Ik heb zowel internet als meerdere mobiele abonnementen bij t-mobile en lees nu voor het eerst van deze verandering.
Het logo lijkt wel heel erg op een google-doodle

ik zie nu dat de naam ook in mijn mobiel staat.
 
Denk dat ze bezig zijn met de website en dergelijke..

Gaat zich meer om wat ze anders kunnen doen. Menselijker en klantvriendelijker is 1 maar maar hoe kunnen ze zich onderscheiden in de markt. Op de mobiele markt denk ik dat ze meer kunnen doen dan op de vaste.De intentie is er...ik zie woorden staan maar woorden en daden dat moeten we nog zien.
Een nieuwe naam en zeggen dat je het anders wilt..het blijven vooralsnog woorden we gaan zien wat de daden zijn.
Anders dan een Delta, E fiber....en vooral KPN en Co. Op glasvezel en mobiele markt.. zoiets ..zou je zeggen. Dat is althans_ in zoverre ik kan inschatten _de intentie.
 
Laatst bewerkt:
:grin:
Is een odido voor mensen die bij Delta zitten ook beschikbaar? Via het mobiele abo natuurlijk wel. Dus daar passeren ze deze situaties dat ze zeg maar meer afhankelijk zijn van een Delta of KPN. Omdat ze op de mobiele markt toch maar eigen apparatuur hebben staan.
Het onderscheidende element zit dus in hoofdzaak op de mobiele markt maar in feite ook op de vaste markt omdat sommigen dan misschien voor mobiel abo kiezen( eventueel gedeeld/ Samen unlimited). Willen zij een KPN enigszins passeren doet men dat op het mobiele vlak.
Of zie ik dat helemaal verkeerd?
 
Laatst bewerkt:
Het woord Odido komt uit het Oud-Grieks en betekent: 'ik hoor'.

Vast verzonnen door zo'n snelle branding manager die 's avonds aan yoga doet. Lekker, alles nieuw. Briefpapier, visite kaartjes, etc.
 
Terug
Bovenaan