Switchen van abonnement(en)

  • Onderwerp starter Loempia met Saus
  • Startdatum
L

Loempia met Saus

Ik heb even de volgende vraag:

Wij hebben momenteel Chello Classic + UPC Telefonie (niet digitaal). Ik wil kosten besparen en zit te bedenken beide diensten op te zeggen, om vervolgens Chello Light + Digitale Telefonie Freetime. Ik wil dan wel mijn huidige telefoonnummer behouden. Is dit alles mogelijk en hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Alvast bedankt.
 
Nummerbehoud is erg lastig.

Dit topic lijkt me wel interessant voor jou:
https://ziggoforum.nl/topics/9736/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Het omzetten van van chello classic naar chello light is zo geregeld en scheeld je 17 euro, en
kan waarschijnlijk op afstand gebeuren.
En heb je toch nog een 3 mb verbinding :)
Het wijzigen van tefonie heb ik geen ervaring mee.
Wel heb ik zelf freetime, werkt prima.

Groeten,
Sundance
 
als je je telefoonnummer wil houden wordt het wat lastiger (overstappen van UPC analoge telefonie naar UPC digitale telefonie kan niet met behoud van het UPC-nummer), maar je kunt wel de maxibeloptie bij je analoge tel.abonnement aanvragen. Eenmalig betaal je dan een bedrag, waardoor je ook gratis in het weekend en 's avonds kan bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Ik heb echter wel eens gehoord dat je dan geen gratis nummerweergave en andere diensten hebt die je wel gratis bij een digitaal Freetimeabonnement krijgt.
Voor het downgraden van Chello betaal je 30 euro. Of je moet je abonnement / pakket opzeggen en opnieuw aanvragen. Wat je ook kan doen is het pakket opzeggen en opnieuw aanvragen op de naam van je partner of huisgenoot. In dat geval ben je een nieuw abonnee en kan je zonder downgradekosten een lager Chelloabonnement nemen en digitale telefonie. Alleen dus niet met hetzelfde UPC-nummer...
 
Terug
Bovenaan