Sweex Broadband Router 4 port 10/100 switch LB00002033 series

P

P1nkY

Hoi i heb chello plus laats genomen en daarvoor heb ik één van de bovenstaande routers gebruikt om meerdere PCs aan het net te koppelen... alleen er is één groot probleem... Ik ken bijna geen enkel spel spelen... wanneer ik via Gamespy Arcade serverlijsten probeer op te vragen lopen ze van bij "Fetching from master...", ingame browser is hetzelfde probleem... IEMAND PLZ HELP! I need to GAME! ;D

P1nkSter
 
Topicstarter
Topicstarter
P

P1nkY

btw Spellen die het niet doen... UT2004 demo, Call Of Duty, Enemy Territory (en ik zou ook die van Battlefield willen weten omdat ik die ook binnenkort installeer)

P1nkSter
 

Johnny54

Moderator
Berichten
19.200
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Om spellen te spelen op pc's achter een router, moet je in de router poorten "forwarden (=open zetten)".  Hoe het bij jouw router gaat kun je vinden in de handleiding.
Bij de meeste routers gaat dit met een van de opties "port forwarding", "virtual server" of " special applications".
Welke poorten je moet forwarden hangt van het spel af. Deze kun je vaak vinden op een ondersteuningssite van het spel. Hier: https://chelloo.nl/ziggo/index.php/topic,4374 staat een lijst met de poorten voor een aantal spelen.

Ps
Als je nog iets aan je bericht wilt toevoegen en er zijn nog geen antwoorden geplaatst, dan kun je dat beter doen met "modify" ipv een nieuw bericht.
 
Topicstarter
Topicstarter
P

P1nkY

*Opend bijgeleverde handleiding*

Nope staat alleen hoe je Router moet installeren :\

En ik heb die Virtual thingy gevonden maar nu moet ik de goed port nummers etc hebben om ze door te laten... iemand enige idee wat de portnummers etc zjin voor de spellen die ik in me vorige post heb gezet? het zou heel erg helpen :(

P1nkSter
 
Bovenaan