surseance van betaling?

L

Laurens

Gisteren 15 juli zou toch bekend worden of upc nog uitstel krijgt of niet? Hoor je helemaal niks meer van maar goed.
 
I

ice

Ben ook erg benieuwd, niets over te vinden....rtlz maar even in de gaten houden.
Zullen wel weer uitstel hebben...of....zijn behoorlijk heftig aan het vergaderen of ze door mogen gaan of niet.
 
L

LimWeb

UPC krijgt wederom meer tijd
16 Juli '02 De banken en moedermaatschappij UGC bieden kabelaar UPC opnieuw uitstel van betaling van de rente op de obligatieleningen. Ditmaal ligt de deadline op 29 juli. Lees ook Het Financieele Dagblad.
Meer over UPC en haar financien: 3de kwartaalcijfers UPC., UPC herstructureert schuld, Surceance dreigt voor UPC, Banken geven UPC respijt, Definitieve cijfers over 2001, UPC ziet af van rentebetaling, UPC raakt Nasdaq-notering kwijt, UPC verkleint kwartaalverlies, UPC krijgt opnieuw uitstel voor rentebetaling, UPC bevestigd uitstel, Opnieuw uitstel voor UPC, UPC breekt met accountant.

-

Bron: COAX
 
R

rtlz

Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - De banken en UnitedGlobalCom hebben de waiver voor UPC verlengd tot 29 juli. Dat heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt in een filing bij de Securities and Exchange Commission (SEC).


Eerder hadden de banken UPC tot 15 juli de tijd gegeven om met de obligatiehouders tot een overeenkomst te komen over de conversie van de uitstaande schulden in aandelen UPC. Het is de vierde keer dat de deadline wordt uitgesteld.


Onder de waiver zullen de banken een bankkrediet van EUR 4 miljard niet opeisen als UPC in gebreke blijft op de interestbetalingen op haar obligaties. De voorwaarden van de waiver zijn volgens UPC hetzelfde gebleven.


<< Terug
©2002 RTL/de Holland Media Groep S.A.
 
R

Remboooo

Hmm... ik denk dat het tijd wordt es te gaan kijken wat je kunt nemen als upc (chello dus ook) failliet gaat. @home schijnt errug goed te zijn, en ik verw8 wel dat het upc gebied nu essent gebied wordt
 
Bovenaan